Indiansin Gauthier kotiin

Tuomo Tomperi 10.7.2012 13:23 Ei kommentteja

Kouvola Indians on purkanut sopimuksen pelinrakentaja Nick Gauthier’n kanssa. Syynä purkuun on pelinrakentajan suoritukset kentällä.

Gauthier on vapaa etsimään uutta seuraa välittömästi eikä pelaa tulevana viikonloppuna 69ersia vastaan kotipelissä. Gauthier heitti pelaamissaan otteluissa 1327 jaardia ja 13 TD:tä. Syötönkatkoja kertyi tilille 12. Viikonlopun 69ers-peliin Indians ilmoittaa pelinrakentajiksi Niclas Carpelanin ja Henri Kauhasen. Mahdollisista vahvistuksista ilmoitetaan myöhemmin.

Gridironin havaintojen mukaan Gauthier on esiintynyt Indiansille tällä kaudella varsin epätasaisesti. Hyvää ottelua on usein seurannut selkeästi huonompi. Toimitukseen kantautuneiden tietojen mukaan pelinrakentajalla on ajoittain ollut taipumuksia tavoitella pitkiä heittoja tuplavartioinnista huolimatta, vaikka lyhyt kuvio olisi ollut auki. Huhupuheiden mukaan Indiansin seurajohto on jo pitempään kiristellyt hampaitaan Gauthier’n kanssa. Viime viikonlopun rökäletappio Bearsia vastaan lienikin viimeinen niitti.

Indians on näin hieman samassa tilanteessa kuin Oulu Northern Lights kaksi vuotta sitten. Oululaisten alisuorittanut pelinrakentaja Garrett Collins laitettiin vaihtoon, ja tilalle löydettiin kokenut Scott Mackey. Mackey osoittautui järkeväksi pelaajaksi, joka johdattikin Lightsin neljään perättäiseen voittoon ja aina Spagettimaljaan saakka. Pelinrakentajavaihdos onkin suuri syy sille, että Lights ylipäätään pelaa Vaahterassa divisioonan sijaan.

Toisessa uutisessa Indians ilmoitti vahvistut Brett Rosenbaumin joutumisesta magneettikuviin. Seura ilmoittaa Rosenbaumin kohtalosta myöhemmin.

Kommentoi