Sun Citylle kauden viides tappio

Tuomo Tomperi 8.7.2012 18:14 Ei kommentteja

(0-5)

06

(4-1)

26
1 2  
0 6 6
0 26 26

7.-8.7.2012

Kova taistelukaan ei pelastanut Hanko Sun Citya ottelussa Helsinki Wolverines II:a vastaan. Vieraat veivät maalittoman avauspuoliskon jälkeen voiton lukemin 6-26.

Hanko Sun City jatkaa II-divisioonan ainoana voitottomana joukkueena, mutta tappioputki ei näyttänyt joukkuetta painavan kentällä lauantaina. Lupaavan alun jälkeen joukkue joutui kärsimään jälleen kirvelevän tappion. Pelinrakentaja Joackim Lindholmin johtamalla joukkueella oli mahdollisuutensa siirtyä johtoon ensimmäisen hyökkäysyrityksen päätteeksi, mutta potkumaaliyritys epäonnistui. Hyvän alun sijaan Wolverines II -hyökkäys heräsi viimein toisella puoliajalla ja teki tarvittavat pisteet ottelun voittoon. Katsomosta nähtynä joukkueen pelin arveltiin kuitenkin parantuneen aiemmasta, vaikka voitto jäikin jälleen puuttumaan.

Velodromilla lukemin 33-9 hävinnyt Sun City pystyi lauantain ottelun avausjaksolla pitämään vieraidensa hyökkäyksen kurissa. Sun Cityn valmentaja Jari Nippala kertoi, että puolustusta oli muutettu tähän otteluun aiemmissa otteluissa nähtyjen kiertopeliongelmien vuoksi. Sun City pelasi avausjaksolla tarkkaa peliä ja pystyi välttämään virheitä.

– Vieraille ei tullut mitään isompia virheitä, kuten ei myöskään meille; ei hyökkäyksessä eikä puolustuksessa – molemmilla osa-alueilla tehty työ ja tehdyt muutokset osoittivat toimivuutensa, Nippala totesi.

– Viikko tai pari lisää treeniä olisi varmaan muuttanut lopputuloksen, jos ei nyt välttämättä voitoksi, niin ainakin tiukemmiksi numeroiksi.

Toisella puoliskolla isäntien nolla ei enää pitänyt, vaan Wolverines II pääsi rokottamaan tehdyistä virheistä. Kun samaan aikaan hankolaishyökkäys jäi kuuteen pisteeseen, kotitappio oli tosiasia.

Periksi ei anneta, ei tuumaakaan, vaikka ennakko-odotukset eivät ole täyttyneet.

– Hyökkäys jäi 6 pisteeseen, mutta saumaa olisi ollut enempäänkin. Homma oli aika pienestä kiinni. Ensimmäisiä yrityksiä saatiin mukavammin kuin kahdessa edellisessä pelissä ja meno oli paljon ryhdikkäämpää. Juoksupeli toimi tänään paremmin – heittopuolella emme olleet ihan hereillä, lisäksi olimme laitahyökkääjien osalta liikkeellä vajaamiehityksellä, Nippala murehti.

Sun City ei kuitenkaan ole valmis heittämään pyyhettä kehään, heikoista tuloksista huolimatta. Päävalmentaja Nippala kiteytti joukkueen ajatusmaailman ottelun jälkeen.

– Homma jatkuu, joukkue on motivoitunut 0 – 5 tilanteesta huolimatta ja on päättänyt ottaa voittoja tällä kaudella. Periksi ei anneta, ei tuumaakaan, vaikka ennakko-odotukset eivät ole täyttyneet.

Kommentoi