Iiro Luodolle Sveitsin mestaruus

jefumaster 8.7.2012 10:15 Ei kommentteja

Sveitsin Churista kotoisin oleva Calanda Broncos on voittanut Sveitsin NLA:n mestaruuden. Finaaliottelussa yli vuoden tappiotta pelannut joukkue voitti Basel Gladiatorsin ylivoimaisin lukemin 56-14.

Keski-Eurooppalaiseen tyyliin ensin juhlitaan ja sitten vasta palataan yksityiskohtiin. Ottelun tilastoja eikä muutakaan informaatiota ole tarjolla ainakaan sunnuntain aamusta seuran eikä maan liiton nettisivivuilta.

Sveitsin mestaruus on Broncoille vain välietappi. Joukkueen valmistautumisessa kaikki on tähdännyt tämänvuotisen Eurobowlin voittoon. Ottelu pelataan kahden viikon kuluttua 21. heinäkuuta ja palaamme aiheeseen lähemmin Eurobowl-ennakon muodossa ottelua edeltävällä viikolla.

Gridiron onnittelee Iiro Luotoa Sveitsin mestaruudesta !

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi