69ersille rutiinivoitto ECG:sta

Gridiron Staff 8.7.2012 16:45 Ei kommentteja

(3-3)

84

(0-7)

00
1 2  
28 56 84
0 0 0

07.07.2012 klo 16:00 Helsinki

Mukavassa kesäsäässä pelattu I-divisioonan kamppailu ei tarjonnut katsojilleen suurta jenkkifutisdraamaa 69ersin viedessä voiton lukemin 84-0.

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa voiton lukemin 99-0 vienyt 69ers ei jäänyt tälläkään kertaa kauaksi sadasta pisteestä. Ottelun alku oli tasaisempaa, mutta 69ers vain kiihdytti vauhtia toiselle puoliajalle tultaessa. Koska ottelusta ei ennakkokaavailujen mukaan odotettu kovinkaan jännittävää, 69ers pyrki suhtautumaan otteluun kuin harjoitusotteluun.

26:lla pelaajalla otteluun lähtenyt 69ers sai vastaansa 20 pelaajalla kamppailleen East City Giantsin. 69ers oli ottelussa linjapelissä vieraitaan edellä joukkueiden edellisen kohtaamisen tapaan. Joukkueen uusi vahvistus Donnie Avant pelasi jälleen kelpo ottelun tehden mm. neljä touchdownia. 69ers-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan Avant on ollut joukkueelle erinomainen vahvistus ottelujen lisäksi myös niihin valmistautuessa. Asenteeltaan loistava vahvistus osaa valmentaa ja opastaa joukkuetta erinomaisesti. Lauantain ottelussa 69ers hyödynti Avantia hyökkäyksessä slot-laiturina sekä laidalla.

Ottelu oli selkeästä tasoerosta huolimatta kuitenkin melkoisen siisti, ja ylilyönneiltä pääosin vältyttiin. Loppupuolella ottelua 69ers tarvitsi usein vain yhden tai kaksi hyökkäysyritystä maalin tekemiseen.

East City Giantsin kamppailut sarjan kärkijoukkueita vastaan ovat olleet tällä kaudella tuloksensa puolesta melkoisen murheellista katsottavaa. Ulkopuolisena on toivottava, että ECG:n pelaajat löytävät kovempia joukkueita vastaan pelattavista otteluista kuitenkin myös positiivisia asioita, ja pystyvät myös oppimaan niistä. Ainakin henkistä kanttia kausi 2012 on ECG:n pelaajille kehittänyt.

69ersin matka jatkuu ensi viikolla tärkeällä ottelulla Kouvola Indiansia vastaan. Kuusankoskella pelattavassa ottelussa 69ersilla on mahdollisuus todistaa, että se pystyy voittoihin myös muita sarjan oletettuja playoffs-joukkueita vastaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *