Sipoo Bulldogs isännöi Ghosthuntersia

Tuomo Tomperi 6.7.2012 23:02 Ei kommentteja

(2-4)

(5-1)

07.07.2012 klo 16:00 Sipoo

Kaksi voittoa tämän kauden sarjassa ottanut Sipoo Bulldogs haastaa sarjan kärkipaikalla kiikkuvan Nokia Ghosthuntersin Söderkullan kentällä.

Puolueettomasta näkövinkkelistä sarjan kenties mielenkiintoisin joukkue Nokia Ghosthunters on luottanut tällä kaudella yksinkertaiseen reseptiin. Joukkue on päävalmentajansa Sami Teleniuksen näköinen nippu, joka tekee lujaa töitä ja uskoo vahvaan yhteispeliin. Viime kauden heittopussi on tälle kaudelle kehittynyt huimasti. Avausottelun tappionsa jälkeen pelkkiä voittoja napsinut Ghosthunters kukisti toukokuun lopussa pelatussa kamppailussa lauantaina vastustajansa Sipoo Bulldogsin lukemin 56-0. Toukokuun ottelussa Ghosthuntersin oli mahdollista lepuuttaa amerikkalaisvahvistus Dan O’Connellia jo ottelun puoliajasta eteenpäin.

– Bulldogs pääsi kyllä muutaman kerran maalimme tuntumaan, mutta aina saimme estettyä maalinteon. Näin kuparinen jäi vierailta rikkomatta, Nokian Telenius totesi tuolloin.

Ghosthunters on ainoa joukkue, joka on pystynyt kepittämään Bulldogsin täysin suvereenisti.

Bulldogs on onnistunut jo kahteen kertaa kukistamaan kauden päävastustajansa East City Giantsin, joten joukkue jatkaa hyvin todennäköisesti seuraavallakin kaudella I-divisioonassa. Joukkueen amerikkalaispelinrakentaja Reed Gottula on ollut tärkeä pelaaja nuorelle sipoolaisryhmälle. Gottulan johdolla Bulldogs on johtanut kolmea hävimäänsä ottelua vielä puoliajalla. Toisella puoliajalla kapealla pelaajistolla pelaava Bulldogs on joutunut kuitenkin nöyrtymään.

Lauantain vastustaja Ghosthunters on itseasiassa ainoa joukkue, joka on pystynyt kepittämään Bulldogsin täysin suvereenisti. Kaikissa muissa otteluissa joukkue on ollut huomattavasti paremmin mukana. Toukokuisessa kamppailussa Ghosthuntersin menestyksen salaisuus oli vahva juoksupeli ja vahva linjapaine puolustuksessa. Bulldogs on kuitenkin pystynyt parantamaan peliään tuon ottelun jälkeen. Esimerkiksi toista vahvaa juoksujoukkuetta Pori Bearsia vastaan Bulldogs vielä johti puoliajalla lukemin 6-7. Oletettavaa onkin, että Bulldogs pystyy tarjoamaan tällä kertaa Ghosthuntersille paremmin vastuksen; pelataanhan ottelu tällä kertaa Sipoossa Söderkullan kentällä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *