Broncos pelaa Sveitsin mestaruudesta

jefumaster 6.7.2012 12:37 Yksi kommentti

Calanda Broncos on selviytynyt Sveitsin NLA:n finaaliotteluun. Toisen finaalipaikan itselleen lunasti Basel Gladiators, joka kukisti semifinaaliottelussa ennakkosuosikkina pidetyn Zurich Renegadesin.

Olutpanimo Calandan nimikkojoukkue Broncos valmistautuu parhaillaan kahteen finaaliin. Sveitsin kansallinen NLA:n mestaruusottelu pelataan lauantaina 7. heinäkuuta Baselissa ja kaksi viikkoa myöhemmin 21. päivä Broncot kohtaavat itävaltalaisen Vienna Vikingsin Eurobowl-ottelussa Liechtensteinissa.

Wolverinesia kahdesti kyykyttänyt Broncos voitti NLA:ssa kaikki kahdeksan runkosarjan otteluaan tanakalla maalierolla 445-87. Joukkueen hyökkäyslinjassa pelaa suomalainen Iiro Luoto, jonka finaalikuulumiset, sekä Eurobowlin ennakkotunnelmat pyrimme kertomaan Gridironin lukijoille lähiaikoina.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *