Bouncers tyly isäntä – Panthers nollille

Tuomo Tomperi 1.7.2012 23:17 Ei kommentteja

(2-2)

31

(1-3)

00
1 2  
24 7 31
0 0 0

30.6.-1.7.2012

Mikkeli Bouncers otti voiton vierailevasta Päijät-Häme Panthersista lukemin 31-0. Panthers ei jäänyt vaille mahdollisuuksia, mutta joukkueen viimeistely ontui.

Urpolan keinonurmistadionille oli saapunut toistasataa katsojaa seuraamaan edustusjoukkueen ja myöhemmin naisten joukkueen otteita. Mikkelissä käydään läpi pientä jenkkifutisbuumia tällä hetkellä. Bouncersin edustusjoukkue on ehdolla lohkon kakkoseksi, ja naistenkin vasta perustettu joukkue saavutti sunnuntaina historiansa ensimmäisen voiton.

Bouncersin Jukka Pajulahti kehui joukkueen otteita.

– Olemme saaneet miehiä takaisin sairastuvalta. Kuluneen viikon harjoitukset sujuivat todella hyvin, ja se näkyi tänään kentällä. Saimme heittopelillä edettyä mukavasti, ja joukkueen puolustus oli tänään aivan betonia, Pajulahti kehaisi.

Vierailevalla Panthersille oli vaikeuksia selviytyä vahvasta Bouncers-linjasta läpi ottelun. Kolme kertaa vierasjoukkue selvisi aivan Bouncers-maalin lähettyville, mutta kertaakaan palloa ei saatu sullottua sisään. Hyökkäyksessä Bouncers eteni juoksupainotteisesti, mutta myös heitti usein onnistuneesti.

Panthersin Joni Viitanen harmitteli joukkueensa useita mentaalivirheitä.

– Pelissä tuli melkoinen shokkialku – olimme 11-0 -tappiolla melko nopeasti. Heittopuolustuksessa tehtiin ajatusvirheitä eikä pidetty omia alueita. Bouncers sai esimerkiksi edettyä tarvittavat 20 jaardia kolmannella yrityksellä heittopelillä, mitä ei saisi tietenkään käydä, Viitanen mainitsi.

– Puolustus pelasi ehkä liikaa juoksua, ja Bouncers rokotti syvillä heitoilla.

Tilanteessa 24-0 puoliajalle mennyt ottelu tasoittui toisella puoliajalla huomattavasti. Bouncersilla oli hyökkäyksessä mahdollisuus antaa myös uudemmille pelaajille vastuuta. Panthers-puolustus pääsi paremmin mukaan peliin ja otti myös syötönkatkoja. Viitasta jäi harmittamaan muutama menetetty tilaisuus, jotka maksoivat joukkueelle pisteitä. Kolmen viikon päästä Lahdessa Panthersilla on mahdollisuus ottaa Bouncersista revanssi.

– Ottelu osoitti kuitenkin sen, että kolmen viikon kuluttua Lahdessa voimme kamppailla voitosta. Kaikki kunnia Mikkelille, mutta jos saamme pelattua silloin kuten tänään toisella puoliajalla, tulee ottelusta tasainen vääntö, Panthersin Viitanen aavisteli.

Mikko Jaakola pelasi takakentällä hyvin tänään. Myös keskushyökkääjämme osoittivat fyysistä ja hyvää peliä.

Bouncersin Pajulahti kannusti joukkuetta eteenpäin ottelun jälkeen.

– Äijien tulee ymmärtää, että pudotuspelipaikka on täysin mahdollinen. Falcons on mennyt, se pitää ymmärtää. Kakkospaikka on kuitenkin haarukassa, Pajulahti myhäili.

Kommentoi