Lightsin Brent Rausch jättää joukkueen

Gridiron Staff 29.6.2012 11:52 3 kommenttia

Pelinrakentaja Rausch on pyytänyt vapautusta sopimuksestaan henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Amerikkalaispelinrakentaja ehti pelata Lightsin paidassa neljä ottelua, joissa hän heitti kahdeksan touchdownia ja viisi syötönkatkoa. Kaksi voittoa alkukaudesta saalistaneen Lightsin valmistautuminen viikon päästä pelattavaan Crocodiles-otteluun saa näin uuden, epämieluisan käänteen.

– Rausch pyysi itse vapautusta sopimuksestaan torstaina, seuran puheenjohtaja Risto Kivelä kertoo tuoreeltaan.

– Mies olisi itse halunnut jäädä, ja olisimme myös mielellään pitäneet hänet. Kotipuolen ikävien tapahtumien vuoksi Brentin on kuitenkin matkustettava viipymättä takaisin kotiin.

Northern Lightsin ykköspelinrakentajaksi nousee Rauschin lähdön myötä Lassi Heikkilä. Heikkilä pelasi viime vuonna avausottelun Lappeenrannan Rajaritareja vastaan heittäen 118 jaardia. Northern Lights tekee Kivelän mukaan päätöksiä loppukauden pelinrakentajatilanteesta viikonlopun aikana.

Kommentoi

  • Ikäviä nämä… Eikös se Butchersin Wagner halunnut jatkaa Suomessa? Tai ehtikö kotiutua juhannustauon aikana.

  • Rausch on Kegelin kanssa varmaan kovatasoisin QB Suomessa tänä kesänä. Loistoa himmensi ajanpuute hyökkäyksen linjan takana, mutta oli hienoa katsoa kuinka ammattimies breikkasi taklauksia juostessaan. Vastustajan linebäkitkin kunnioittivat Rauschin iskuvoimaa QB:ksi. Kaiken lisäksi oli oikea Fair Play-pelaaja. Nappivalinta Lightsilta. Toivottavasti näemme lisää I-A yliopistojen kavereita täällä pohjolassa.

  • Nick Hardesty takaisin Ouluun?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *