69ers hankki kahden passin jenkin

jefumaster 28.6.2012 9:20 Ei kommentteja

Helsinkiläinen 69ers vahvisti heittohyökkäystään hankkimalla saksalaisella passilla varustetun suurikokoisen Donnie Avantin laitahyökkääjäkseen.

Amerikkalais-saksalainen Avant on pelannut alkuvuoden aikana Pro Arena Football-Leaquen Richmond Ridersissa laitahyökkääjänä. Yliopistouransa hän pelasi Virginia State Universityssä 2005-2009. Europlayers-sivustolla olevan pelaajaprofiilin mukaan 25-vuotias laitahyökkääjä haki ensisijassa pelipaikkaa saksalaisista joukkueista ennen kuin Sixtarit onnistuivat kiinittämään kookkaan (190/95) takakenttämiehen rosteriinsa.

Donny Avant paikkaa alkukaudesta loukkaantuneen Nestor Alonson poissaolon synnyttämää aukkoa 69ersin hyökkäyksessä. Avantilla on valmuiksia pelata myös DB:n paikalla. Joukkueelle vahvistus tulee tarpeeseen lauantainan vastaan asettuvan Kouvolan Indiansin julkaistua NFL-kokemustakin omaavan Lucas Coxin liittymisen kokoonpanoonsa.

Helsinki 69ers ja Kouvolan Indians kohtaavat toisensa lauantaina 30. kesäkuuta Käpylän Velodromilla klo 16.00

YouTube:

Donnie Avant highlights

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *