69ers hankki kahden passin jenkin

jefumaster 28.6.2012 9:20 Ei kommentteja

Sixtarit vahvistuu

Helsinkiläinen 69ers vahvisti heittohyökkäystään hankkimalla saksalaisella passilla varustetun suurikokoisen Donnie Avantin laitahyökkääjäkseen.

Amerikkalais-saksalainen Avant on pelannut alkuvuoden aikana Pro Arena Football-Leaquen Richmond Ridersissa laitahyökkääjänä. Yliopistouransa hän pelasi Virginia State Universityssä 2005-2009. Europlayers-sivustolla olevan pelaajaprofiilin mukaan 25-vuotias laitahyökkääjä haki ensisijassa pelipaikkaa saksalaisista joukkueista ennen kuin Sixtarit onnistuivat kiinittämään kookkaan (190/95) takakenttämiehen rosteriinsa.

Donny Avant paikkaa alkukaudesta loukkaantuneen Nestor Alonson poissaolon synnyttämää aukkoa 69ersin hyökkäyksessä. Avantilla on valmuiksia pelata myös DB:n paikalla. Joukkueelle vahvistus tulee tarpeeseen lauantainan vastaan asettuvan Kouvolan Indiansin julkaistua NFL-kokemustakin omaavan Lucas Coxin liittymisen kokoonpanoonsa.

Helsinki 69ers ja Kouvolan Indians kohtaavat toisensa lauantaina 30. kesäkuuta Käpylän Velodromilla klo 16.00

YouTube:

Donnie Avant highlights

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *