Seinäjoen seurojen yhteinen harjoitushalli

Gridiron Staff 26.6.2012 17:18 Ei kommentteja

Seinäjoen Sisu, Seinäjoen Seudun Urheilijat sekä Seinäjoki Crocodiles rakentavat yhteisen harjoitushallin. Crocodiles on tiedottanut tänään hallin yksityiskohdista.

Halliin tulee 60 x 40 metrin tekonurmi, mattopaikka ja volttimonttu cheerleader harjoituksille, heittoseinä, salibandy- ja sulkapallokentät, futsal-, golf-, pesäpallo- sekä yleisurheilumahdollisuudet, moukarihäkki ja juoksusuora.

Mukana olevat seurat perustavat hallia varten osakeyhtiön. Seuroissa on aktiiviharrastajia 1500 henkeä ja harrastettavia lajeja on toistakymmentä.

Hallin rahoituksesta vastaavat mukana olevat seurat, Seinäjoen kaupunki ja ELY keskus. Hallin rakennusbudjetti on n. 650 000€ ja se valmistuu syksyllä 2012 Kyrkösjärven ja Jalasjärventien väliselle alueelle.

Halli tulee helpottamaan mukana olevien seurojen lisäksi muita hallikäyttäjiä Seinäjoen alueella.

Crocodilesin osalta halli tulee parantamaan valtavasti harjoitteluolosuhteita. Tähän asti on oltu muiden armoilla ja jopa muilla paikkakunnilla treenaamassa. Myös välineistö hallissa tulee tämän päivän tasalle. Monipuolisuutensa ansiosta hallissa voi treenata useampi laji yhtä aikaa.

Crocodilesin visioissa on yhtenä kohtana olosuhteiden parantaminen, ja siihen tämä halli vastaa loistavasti.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *