Eurobowl XXVI suorana Eurosportilta

jefumaster 25.6.2012 12:17 2 kommenttia

Eurobowl XXVI pelataan 21. heinäkuuta Liechtensteinissa. Järjestelyoikeudet itselleen saanut Calanda Broncos vie ottelun kapasiteetiltaan liian pieneltä Ringstrassen areenaltaan 29 kilometrin päässä olevalle Rheinpark Stadionille Vaduziin.

Lähes 8000 katsojalle rakennettu stadion on mm. UEFA:n ja FIFA:n standardit täyttävä peliareena, joka kelpaa myös EFAF:ille. Calanda Broncos on ensimmäinen sveitsiläinen seura, joka yltää Eurobowl-otteluun. Toinen syy järjestelyoikeuksien myöntämiselle sveitsiläisille on se, että peräti kahdeksan edellistä Eurobowl-otelua on pelattu Itävallan areenoilla.

Vienna Vikingsin ja Calanda Broncosin ottelu tulee saamaan miljoonayleisön. Liechtensteinilaisen stadionin odotetaan kyllä täyttyvän, mutta suurin yleisö tulee katsomaan ottelua Eurosportin suoran lähetyksen avulla. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun EFL-ottelu televisioidaan Eurosportilla ja näin laajalti.

Gridiron tulee palaamaan aiheeseen ottelun lähestyessä heinäkuussa kattavan otteluennakon muodossa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Tarkennuksena, että matsi tulee Eurosport 2 -kanavalta joka ei siis ole tuo peruskanava, ja se pitää erikseen tilata

  • Juurikin näin. Mutta Eurosport Playerillä voit katsella molempia kanavia nyt kuukauden ajan hintaan 5,90€.

    http://www.eurosportplayer.fi/offers.shtml

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *