Northern Lightsin Salorannan kausi ohi

Gridiron Staff 21.6.2012 13:17 Yksi kommentti

Oululaisjoukkueen ykköslaitahyökkääjän sunnuntaina loukkaantunut selkä ei mahdollista enää pelaamista tänä kesänä.

Aappo Saloranta on ollut Northern Lightsin hyökkäyksen selkeä valopilkku koko alkukauden ajan. Jaguaareja vastaan pelatussa kotiottelussa mies ratkaisi pelin liki yksin yli 200 jaardillaan ja kolmella maalillaan.

Sunnuntain Roosters-ottelussa laitahyökkääjän selkä kärsi vaurioita tavallisessa kontaktitilanteessa. Tarkemmat tutkimukset osoittivat vamman olevan niin vakava, ettei pelaaminen tällä kaudella ole enää mahdollista.

Salorannan loukkaantuminen on jo toinen suuri menetys Lightsin laitahyökkääjäosastolle tämän kauden aikana. Kokenut Joonas Taina loukkaantui toisen kierroksen Wolverines-ottelussa ja on sivussa viikkokausia. Lights kohtaa seuraavaksi Seinäjoki Crocodilesin Oulussa 7.7.

Kommentoi

  • Harmi nuorelle miehelle. Toivottavasti tulee vielä täyteen iskuun ja pääsee jälleen ensi kaudella näyttämään taitojaan.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *