Ilkka Laitinen Crocodilesiin

Gridiron Staff 21.6.2012 13:09 Ei kommentteja

Jo viime kaudella Seinäjoella pelannut Ilkka Laitinen siirtyy Nokia Ghosthuntersista Crocodilesin vahvuuteen loppukaudeksi. Laitinen vahvistaa joukkueen heittohyökkäystä merkittävästi.

– Olen todella tyytyväinen, että Ilkkaa jo viime kauden lopussa vaivannut alaraajavamma on parantunut ja Ilkka on valmis Vaahteran vauhtiin. Ilkka pelasi alkukauden Nokialla. Tällä hetkellä kunto on hyvä ja pelit Vaahterassa voivat alkaa, Crocodilesin Juha Laitila kommentoi seuran sivuilla.

Laitinen on pelannut Ghosthuntersissa varsin pienessä roolissa joukkueen luottaessa vahvasti juoksupeliin. Pelinrakentaja Lari Siitosen loukkaantuminen vähentää nokialaisten heittohaluja varmasti entisestään, joten siinäkin mielessä Laitisen siirto on järkeenkäypä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *