Roosters – kasvattajaseura?

Tuomo Tomperi 19.6.2012 17:51 Yksi kommentti

Helsinki Roostersissa viime kaudella esiintyneet Nicolas Sandhu ja Ilari Nikku ovat olleet tällä kaudella poissa kokoonpanosta. Molempien tavoitteet siintävät Yhdysvalloissa.

Molempien pelaajien tavoitteena on ollut päästä opiskelemaan USA:n ja pelata yliopistosarjassa. Sandhu ja Nikku saivat Chabot Junior Collegessa opiskelleiden Janne Lehtisen, Max Ehlertin ja Calle Backlundin kautta yhteyden Chabotin valmennukseen.

– Prosessi alkoi highlight-videoiden lähettämisestä joukkueen päävalmentajalle. Hän näytti vihreää valoa, minkä jälkeen kouluun lähetettiin hakupaperit ja vastaan sai viisumiin tarvittavat paperit. Nyt on viisumi ja lentoliput kourassa, Nikku kertoo.

Lue koko juttu Helsinki Roostersin uudistuneilta kotisivuilta!

Kommentoi

  • Lykkyä tykö kundeille rapakon taakse.