Crocodiles kansaivälisen yhteistyöhankkeen kimppuun

jefumaster 19.6.2012 17:34 Ei kommentteja

Seinäjoen Seudun kehitysyhdistys Liiveri ry on myöntänyt Crocodilesille määrärahan kansainvälisen seurayhteistyöhankkeen toteuttamiselle.

Crocodiles pyrkii tänään julkaisemansa hankkeen tuottavan vuosina 2013 ja 2014 kansainvälistä toimintaa nuorison, cheerleadertoiminnan sekä valmentajakoulutuksen muodoissa. Liiveri ry:n myöntämän tuen myötä suunnittelu aloitetaan välittömästi ja tässä vaiheessa kerätään lähipiiristä ideoita hankkeen sisällöksi.

Crocodiles palkkasi vuoden 2011 lopulla opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön myöntämän seuratoiminnan kehittämistuen avulla kehityspäällikökseen kokeneen Mika Somerkallion. Somerkallio on kuluvan vuoden aikana tuottanut seuransa toiminaan pitkän tähtäimen ryhtiä mm. taannoi julkaistun harjoitushalli-projektin muodossa.

Pohjalaisen Liiveri ry:n nettisivujen mukaan Suomessa toimii 56 maaseudun kehittämisyhdistystä, joiden toimintavalikoimaan Crocodilesin julkaiseman projektin kaltaisten aluetta ja alueen yhdistysten toimintaa kehittävien hankkeiden rahoittaminen kuuluu. Gridiron toivoo, että myös muut seurat rohkaistuvat kehittämään toimintaansa seinäjokisten esimerkin rohkaisemana. Crocodiles ei uutisoi saamansa tuen suuruutta.

Lähde:

Crocodiles nettisivut

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *