Ghosthuntersille kotivoitto ECG:sta

Gridiron Staff 18.6.2012 20:40 4 kommenttia

(4-1)

74

(0-5)

00
1 2  
54 20 74
0 0 0

17.06.2012 klo 15:00 Nokia

East City Giantsin kylmä kyyti jatkui sunnuntaina, kun isäntäjoukkue Nokia Ghosthunters piti pisteet lukemin 74-0.

Kauden viides tappio tuli East City Giantsille jälleen varsin tylyin numeroin. Puoliajalla lukemin 54-0 johtanut Ghosthunters pystyi toisella puoliajalla jo hellittämään otettaan. Nokian Sami Telenius kommentoi ottelua Gridironille.

– Ottelu meni ihan niin kuin pitikin. Puoliajalla tulos oli jo 54-0, joten lyötiin vähän käsijarrua päälle ja tulokkaat kentälle loppupelin ajaksi. Tavoite oli pitää vastustaja nollilla.

Loukkaantuneen Lari Siitosen paikalla pelinrakentajana pelannut Teemu Kakko pelasi ensimmäisen pelinsä. Päävalmentaja Telenius kehui Kakon otteita vaikeissa, vetisissä olosuhteissa. Kakko heitti ottelussa kaksi touchdownia. Ghosthunters pääsi ottelun aikana myös kokeilemaan muutamia uusia hyökkäyspelejä.

Christoffer Anttila teki seuraennätyksen juoksemalla 258 jaardia tänään! Anttila teki myös kuusi maalia – ihan kelpo suoritus kun ottaa huomioon, että yksi maali vielä hylättiin pitkän juoksun jälkeen, Telenius myhäili.

Ghosthuntersin osalta kauden ensimmäinen puolisko on nyt kasassa. Saldona on avausottelun jatkoaikatappio ja sitä seuranneet neljä peräkkäistä voittoa. Päävalmentaja Telenius katsoi jo tulevaan Bears-otteluun.

– Nyt huilataan tämä viikko täysin ja otetaan ajatus pois futiksesta. Ensi viikolla jatketaan siitä mihin ollaan jääty täydellä miehistöllä.

– Pori-peliin on helpompi valmistautua kun tietää mitä ja miten ne pelaa – kauden avauksessa meillä ei ollut mitään tietoa. Joukkue on erittäin nälkäinen ja haluaa saalistaa lisää pisteitä sekä voittoja. Tämä tehty tulos näkyy myös harjoituksissa ja kaikessa tekemisessä tällä hetkellä.

Päävalmentaja kiitteli joukkueen kovaa henkeä. Ghosthunters on nyt menestyksen myötä oppinut tekemään pieniä muutoksia pelitapaan myös kesken ottelun.

Kommentoi

  • ECG:n peleissä ei näköjään ole mitään järkeä tällä tasolla.

  • ECG:n tehot 0-5/16-322/-306
    Ei ole järkeä ei.

  • ECG:hän lähti -2 pinnaa takamatkasta sarjataulukkoon kun liitto rankas jostain. Tekee tiukkaa päästä edes 0:lle sarjataulukossa…

  • Hyvä KAKKO. Kaverihan on ihan täysi rookie ja esitti jo yliopistosarjassa vakuuttavia otteita tänä talvena.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *