Vienna Vikings jyräsi Broncojen vastustajaksi

jefumaster 17.6.2012 19:50 Ei kommentteja

EFAF-rankkauksen ykkönen, itävaltalainen Vienna Vikings on selvittänyt tiensä Eurobowl 2012 loppuotteluun. Heinäkuussa pelattavassa finaalissa wieniläisiä vastaan asettuu Calanda Broncos Sveitsistä.

Semifinaalissaan Viikingit kohtasivat saksalaisen Berlin Adlerin, joka on oli viimeisimmässä EFAF-rankingissa sijalla 3. Ottelussa Vienna ei antanut vierailijoilleen mitään mahdollisuuksia voittaen pelin 34-7 (3-7, 17-0, 7-0, 7-0).

EFL-sarjan loppuottelu EUROBOWL XXVI pelataan 21-22. heinäkuuta myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Finaalijoukkueet Vikings ja Broncos kohtasivat edellisen kerran EFL:n neljännesvälierissä toukokuussa 2011. Tuolloin itävaltalaiset olivat niukasti parempia lukemin 15-12. Tuon ottelun jälkeen Calanda Broncos on kulkenut voitosta voittoon kotimaisessa sarjassaan sekä kansainvälisillä kentillä ilman yhtään tappiota.

Tulevan finaalin suosikkina pidetään Vienna Vikingsiä. Joukkue pelasi edellisen kerran sarjan loppuottelussa vuonna 2010, jolloin hävisi tämän päiväiselle vastustajalleen Adlerille lukemin 31-34. 2000-luvun alkuvuosina itävaltalaiset dominoivat euro-sarjaa voittamalla Eurobowl-kulhon haltuunsa neljänä perattäisenä vuonna 2004-2007. Calanda Broncoille finaalipaikka on seuran historian ensimmäinen. Viime vuonna Eurobowl-ottelun voittaja oli lauantaina Broncoille hävinnyt Swarco Raiders Tirolista.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *