Wolverines II voittoon Sun Citysta

Tuomo Tomperi 16.6.2012 21:31 3 kommenttia

(2-1)

33

(0-4)

09
1 2  
27 6 33
6 3 9

16.-17.6.2012

Käpylän Velodromilla pelattu ottelu ei tarjonnut yllätystä. Vahvasti tällä kaudella esiintynyt Wolverines II piti pisteet Helsingissä lukemin 33-9.

Joukkueet lähtivät otteluun hyvin erilaisista asetelmista. Avausottelussaan niukasti Tampere Saintsille hävinnyt Wolverines II oli esittänyt hyvää peliä seuraavassa ottelussaan Salo Scorpionsia vastaan. Lohkon mustana hevosena ennen kautta pidetty Hanko Sun City sen sijaan on alkukaudella ottanut pieniä askeleita taaksepäin. Kahden niukan tappion jälkeen Sun City hävisi viime viikonloppuna selkeästi kotonaan Tampere Saintsille.

Pelillisesti lauantain ottelu ei tarjonnut suuria yllätyksiä. Wolverines II:n tunnettu vahvuus – fyysinen juoksupeli – oli myrkkyä vierailevalle Sun Citylle. Wolverines II hyödynsi linjan päähän suuntautuneilla juoksupeleillään tilan vierailijoiden juoksupuolustuksessa, ja pystyi etenemään heti ottelun alusta alkaen tasaisella tahdilla. Isäntien kaksi maalia kahdella ensimmäisellä hyökkäysvuorolla määräsivät ottelun tahdit.

Wolverines II:n Marcus Andersson oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Lähdettiin heti käyttämään omaa vahvuuttamme juoksupelissä – se oli oikeastaan ottelun käsikirjoitus. Erikoisuutena hyökkäyksen linjamme oli tähän otteluun täysin uudistunut, Andersson kommentoi.

Sun City heitti ottelussa selvästi Wolverines II:a enemmän, mutta heitot eivät tavoittaneet vastaanottajiaan riittävällä prosentilla. Wolverines II pystyi hyvällä heittoryntäyksellä vaikeuttamaan Sun Cityn pelinrakentajan heittotyöskentelyyn sen verran, että heittojen ajoitukset ja tarkkuus kärsivät. Hankolaissjoukkueen hyökkäys pystyi lauantaina vain yhteen kenttämaaliin. Vierasjoukkueen touchdown syntyi helsinkiläispelaajan rähmäyksen seurauksena.

Juhannustauon jälkeen Wolverines II kohtaa pirteästi alkukaudesta esiintyneen Raisio Oakmenin vieraissa. Andersson uskoo, että Wolverines II pystyy haastamaan Oakmenin heinäkuun ensimmäisenä päivänä pelattavassa ottelussa.

– Tähänkin peliin meillä oli mietitty paljon uutta, mitä ei kuitenkaan vielä näytetty jatkokautta ajatellen. Kunhan saamme porukkaa käymään treeneissä hieman paremmin, niin uskon että pystymme vielä parantamaan nykytilanteesta merkittävästi, Andersson kertoi.

Kommentoi

  • “Avausottelussaan niukasti Tampere Saintsille hävinnyt Wolverines …..” Tuli mieleeni, mikä on niukka häviö. Tuo mainittu otteluhan päättyi 7-20 . Samalla kierroksella Scorpparit voitti Sun Cityn 9-6, se oli mielestäni niukka voitto / häviö.

  • Pisteet eivät aina kerro koko totuutta. Avausmatsissa Wol II pelasi hyvin ja haastoi Saintsin selkeästi voitosta. Muistaakseni Saints sai ottelussa kaksi kertaa pysäytettyä Wolverines II-hyökkäyksen ihan maalinsa porteilla. Toki tuo mainitsemasi 9-6 -matsi oli myös tiukka.

  • Voin kertoa kauden avausottelumme olleen erittäin tiukka. Saints palautti ensimmäisellä hyökkäysvuorollamme intterin pohjiin, ja tauolle siirryttiin silti 7-7 tilanteessa, kertoo matsin olleen todella tasaväkinen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *