Huskiesille toinen voitto puolustusten taistossa

Gridiron Staff 16.6.2012 22:06 3 kommenttia

(2-2)

09

(1-2)

00
1 2  
2 7 9
0 0 0

16.-17.6.2012

Hämeenlinna Huskies saavutti nuoren historiansa toisen voittonsa kukistamalla kotonaan Päijät-Häme Panthersin lukemin 9-0.

Ennakko-odotusten vastaisesti edellisessä ottelussaan Rajaritareita vastaan väläytellyt vieraileva Panthers ei saanut hyökkäyspeliään kulkemaan. Lauantain vähämaalisimmassa ottelussa pääosaa näyttelivät joukkueiden puolustukset.

Panthersin hyökkäyspeli sortui ottelussa kahteen asiaan: Huskiesin puolustukseen ja omiin virheisiin. Epävirallisten laskujen mukaan vierasjoukkue rähmäsi ottelussa huimat seitsemän kertaa, joista kotijoukkue sai peitettyä pallon viidesti. Yksi rähmäyksistä sattui aivan isäntäjoukkueen maalin porteilla.

Huskiesin Jan Pelkonen kommentoi ottelua tuoreeltaan.

– Laumamme lähti saalistamaan pantteria tänään, ja niinhän siinä kävi, että nyt on uusi talja takanreunuksella! Kyseessä oli ns. paikalliskamppailu, joihin latautuminen on aina erilaista. Tänään joukkue oli erittäin kurinalainen ja joka jamppa hoiti oman leiviskänsä.

Pelkonen kiitteli erityisesti puolustuksen toimintaa, joka oli lauantaina vastuussa liki kaikista ottelun pisteistä. Panthersille avausjaksolla tuomittu oma maali ja loppuhetkien syötönkatkon palautusta seurannut maali riittivät Huskiesille voittoon. Myös Huskiesin hyökkäys sai parannettua edellisottelusta selvästi, vaikkeivat hyökkäysvuorot suoraan pisteisiin johtaneetkaan. Mairittelevaa heittopeliä ei lauantaina Pullerilla nähty. Molemmat joukkueet etenivät lähes yksinomaan juoksupelillä.

Hämeenlinna Huskies otti täten kauden ensimmäisessä tulokasjoukkueiden kohtaamisessa tärkeän voiton vierasjoukkueen nenän edestä. Neljän ottelun jälkeen Huskies on voittanut jopa hieman yllättäen kaksi ottelua, vaikka maaliero onkin vahvasti pakkasen puolella. Toisen kerran joukkueet kohtaavat kahden kuukauden päästä Lahdessa.

Kommentoi

  • Huskien td:stä vastasi kyllä puolustuksen pelaaja mutta maalia ei tehty syötönkatkosta vaan hyökkäyksestä joka alkoi aivan panthersien maalin edestä syötönkatkon jälkeisessä tilanteessa.

  • Kiitti tarkennuksesta – korjattu! :)

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *