Bulldogs haastaa Indiansin vieraissa

Gridiron Staff 15.6.2012 0:26 Ei kommentteja

(1-2)

(1-3)

16.06.2012 klo 17:00 Kuusankoski

Sipoo Bulldogs jatkaa vieraspelikiertuettaan Kouvola Indiansin vieraana Kuusankoskella. Indians on suosikki, mutta mitä tekee Bulldogs?

Kouvola Indiansin alkukausi ei ole tuottanut tuloksia sarjataulukkoon toivotusti. Voitto on lohjennut ainoastaan sarjan pisteautomaatista East City Giantsista, toki selvin lukemin. Poria ja Nokiaa vastaan lauantain kotijoukkueen esitykset eivät riittäneet kasvattamaan pistepottia.

Lauantain ottelussa Indiansia vastaan asettuu nousijajoukkue Sipoo Bulldogs. Bulldogs voitti avauskierrokselle ECG:n, ja on senkin jälkeen väläytellyt hyviä otteita. Joukkue jopa johti puoliajalla ottelua Pori Bearsia vastaan. Ennakkokaavailuissa Bulldogsia pidetään kuitenkin joukkueena, jolla ei vielä tällä kaudella pitäisi olla mitään asiaa sarjan pudotuspeleihin. Voitto lauantaina Indiansista saattaisi kuitenkin muuttaa kaiken.

Bulldogsin pelinrakentaja Reed Gottula on esittänyt tällä kaudella mallikkaita otteita. Pitkään Euroopassa pelannut Gottula on selkeästi pelimies, mutta hänen on ollut vaikea löytää riittävästi ratkaisijoita nuoresta sipoolaisryhmästä. Bulldogsilla on kykyä, mutta kokemus kenties vielä puuttuu. Nähtäisiinkö lauantaina Bulldogsin laitureilta tasonnosto?

Indians lähtee otteluun silti selkeästi ennakkosuosikin asemasta. Amerikkalaisvahvistus Nick Gauthier on lingonnut palloa kiitettävästi, vaikkakin tappio-otteluissa harakoille menneitä heittoja ja syötönkatkoja on tullut selvästi liikaa. Jos Indians saa pelinrakentajan ja laitureiden pelin kulkemaan mukavammin saman sävelen tahdissa, voi joukkue kuitenkin haastaa kenet tahansa sarjan joukkueista.

Viimeistely on ollut myös Kouvolan ongelma. Nokialla joukkueella oli kolmannella neljänneksellä niin sanotusti mahdollisuus lyödä naula arkkuun, mutta tulosta ei vain syntynyt. Indians onkin tällä viikolla hivenen muuttanut hyökkäyssysteemiään. Jää nähtäväksi, millaiseen esitykseen joukkue pystyy yllätysvalmista Bulldogsia vastaan.

Kommentoi