Mackenzie McGrady palaa Butchersien pelinrakentajaksi

kalle 14.6.2012 15:56 2 kommenttia

Luotettavasta lähteestä juuri saadun tiedon mukaan kaikkien kolmen Porvoo Butchersien tämän kauden amerikkalaisvahvistusten pelaajasopimukset on purettu.

Butchersien pelinrakentajaksi palaa viime kaudella Porvoossa pelannut Mackenzie McGrady.

Kaudella 2011 McGrady heitti Vaahteraliigassa 3251 jaardia, tehden heitoillaan 28 TD:tä ja vain kuusi niistä johti syötönkatkoon. Hänen heittotarkkuutensa oli myös hyvä, sillä 209 heittoa 368:sta onnistui, joten onnistumisprosentiksi muodostui 60.1 %.

McGradyhän pelasi Suomessa jo kaudella 2010 jolloin hän vahvisti Lappeenrannnan Rajaritareiden rivejä tehden hyvät lukemat jo silloin. McGrady on kahtena Vaahteraliigassa pelaamanaan kautena heittänyt vain 10 syötönkatkoa. Se on tilasto joka ainakin meikäläisen mielestä kertoo paljon pelinrakentajan taidoista ja kypsyydestä.

McGrady pelasi ja opiskeli aikoinaan Alma Collgessa Michiganissä. Sielläkin hän heitti huimat tilastolukemat neljän vuoden aikana. Alma pelaa NCAA yliopistosarjan Div. III tasolla.

Tämä siirto epäilemättä vahvistaa Butchersien osakkeita ja antaa heillekin vielä mahdollisuuden taistella vaikka jopa pudotuspelipaikoista.

Kommentoi

  • Viime kauden perusteella McGradyn ehdoton vahvuus on erinomainen kyky ostaa aikaa ja löytää myös avoin juoksuväylä, jos sellaista tarvitaan. Kaverin kyvyt sopivat minusta Suomeen tosi hyvin.

  • To bad the Butchers let Langley go. The McGrady Langley connection would have been good for the team.