Bouncers nosti tasoaan Hämeenlinnassa

Gridiron Staff 10.6.2012 10:38 Ei kommentteja

(1-2)

00

(1-1)

37
1 2  
0 0 0
16 21 37

9.-10.6.2012

Hieman yllättäen Lappeenrannan Rajaritareille hävinnyt Mikkeli Bouncers sai koneensa kulkemaan launtaina Huskiesin kustannuksella.

Ottelu oli ennakkokaavailujen mukaisesti erittäin juoksupainotteista molempien joukkueiden osalta. Fyysisessä ottelussa Mikkelin kokemus nousi suureen rooliin. Kotijoukkue Huskiesilla oli koko ottelun ajan vaikeuksia pysäyttää Bouncersin määrätietoinen ja kontrolloitu hyökkäyspeli.

Huskiesin Jan Pelkonen valitteli tappiota, mutta löysi myös joukkueen esitykseen selkeitä syitä.

– Viime viikko oli vaikea treenejen suhteen. Emme päässeet treenaamaan täydellä miehityksellä, ja se näkyi pelissä alusta loppuun asti. Virheitä tuli liikaa ja sehän näkyy myös tuloksessa, Pelkonen harmitteli.

– Mutta tästä meidän nuori seura ottaa.opikseen. Asioiden korjaaminen alkoi jo heti pelin jälkeen jokaisen pelaajan pään sisällä. Lopuista huolehtivat meidän hyvät valmentajamme.

Kuten jenkkifutiksessa usein käy, myös lauantaina ottelussa linjapelissä nähtiin suurimmat erot. Kokenut Mikkelin puolustuksen linja pääsi välillä tuhoamaan Huskiesin pelejä todella tehokkaasti. Huskies sai ajoittaisia onnistumisia myös hyökkäyksessä, mutta hyökkäyspelistä puuttui kokonaisuutena rytmi. Puolustuksen osalta molemmat linjat pelasivat hyvin. Kyetäkseen taistelemaan voitosta Huskies olisi kaivannut tasaisemmin painetta Mikkelin hyökkäykselle. Nyt joukkue onnistui tehtävässään vain ajoittain.

Huskiesin Pelkonen kommentoi myös ottelussa pienempään rooliin jäänyttä heittopeliä.

– Mikkeli väläytteli heittoaa pariinkin otteeseen ja taisi tehdä pari maaliakin heittämällä. Meidän heittopelissä on parannettavaa paljon, mutta nostan hattua pelinrakentajallemme, joka tuli rohkeasti treeneihin tammikuussa ja jo nyt johti hyökkäystä. Kokemusta lisää, niin luulen että pojasta kuuluu vielä, Pelkonen kehui.

B-lohkon ottelut jatkuvat ensi viikolla mielenkiintoisilla ottelupareilla, kun Bouncers saa vastaansa Falconsin Hyvinkäällä. Huskies isännöi lauantaina avausvoittonsa ottanutta Päijät-Häme Panthersia. Lohkon ykkössija on monen mielessä jo jaettu, mutta käytännössä kaikilla muilla lohkon joukkueilla on edelleen mahdollisuudet taistella toisesta pudotuspelipaikasta.

Kommentoi