69ers rutiinivoittoon Bulldogsista

Gridiron Staff 10.6.2012 11:49 Yksi kommentti

(2-1)

15

(1-3)

00
1 2  
15 0 15
0 0 0

09.06.2012 klo 16:00 Helsinki

Lauantain ottelussa Velodromilla ei nähty huikeaa urheilujuhlaa. Loukkaantumisista kärsinyt Helsinki 69ers vei kuitenkin odotetun voiton lukemin 15-0 (15-0).

Ottelusta odotettiin ennalta selkeää kotivoittoa, mutta lukemat pysyivät varsin maltillisina. Bulldogs on nyt pystynyt esittämään kahdessa peräkkäisessä ottelussa kohtuullisia otteita ennakolta vahvemmiksi arvioituja vastustajia vastaan. Viime viikolla Bulldogs jopa johti puoliajalla Pori Bearsia vastaan. Haastoiko vierasjoukkue sitten tosissaan voitosta lauantain ottelussa? Kenties, mutta 69ersin Jukka Finni ei usko, että kotijoukkueella oli ottelussa kuitenkaan suurempaa hätää.

– Meillä oli rosterissa aika paljon puutteita, 11 kaveria puuttui avauskokoonpanosta. Melkein kaikki linjamiehemme pelasivat kahteen suuntaan, Finni kertoi ottelun jälkeen.

– Puolustus pelasi kuitenkin ottelussa hyvin. Bulldogs pääsi vain kerran maalin lähettyville.

Poissaolojen vuoksi kotijoukkueen peli oli ymmärrettävästi hieman odotettua vaisumpaa. Kotijoukkue joutui peluuttamaan puolustuksessa miehiä, jotka eivät olleet pelanneet siellä vuosiin. 69ers juoksi paljon ja pyrki pitämään nuoren Bulldogsin poissa iskuetäisyydeltä. Tuloksena voitto 69ersille luonnollisesti kelpaa.

Ensi viikonloppuna 69ers kohtaa vahvan Bearsin Porista. Finni odottaa ottelusta “Old-school-jalkapalloa”. Vastassa on kaksi fyysistä, ennalta melko tasavahvaa joukkuetta. Bearsin päänahka kiinnostaa helsinkiläisiä varmasti, etenkin viimeviikkoisen Ghosthunters-tappion jälkeen. Jo vuosia taistelleet joukkueet ovat toisilleen tutut. 69ersin tapaan myös Bears luottaa edelleen perusteiltaan aiemmilta vuosilta tuttuun pelitapaan.

Finni uskoo, että 69ers saa rivinsä kasaan ensi viikon kärkikamppailuun.

– Linjapeli on se mikä ratkaisee. Bears-ottelussa jokaisen on tiedettävä tarkalleen, mitä tehdä.

Kommentoi

  • Loukkaantumisista kärsinyt Bulldogs antoi aika hyvän vastuksen 69:ersille;). Ihan hyvä ettei sentään pieksäjäisiä tullut.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *