Indians ja ECG kohtaavat Kuusankoskella

Gridiron Staff 1.6.2012 11:32 Ei kommentteja

(0-1)

(0-2)

03.06.2012 klo 17:00 Kuusankoski

Kahden kierroksen jälkeen molemmat joukkueet hakevat yhä avausvoittoaan.

Ottelu pelataan Kuusankosken urheilupuistossa ensi sunnuntaina. Mielenkiintoisen näkökulman otteluun tuo se, että Indiansissa myös tällä kaudella pelaavat Niclas Carpelan ja Jussi Kähönen ovat entisiä ECG-pelaajia 90-luvulta.

Kotijoukkue Indiansin valmistautuminen viikko sitten pelattuun avausotteluun vaikeutui kolme päivää ennen ottelua, kun joukkueen päävalmentaja Freddie Weinke irtisanottiin. Päävastuun valmennuksesta otti Ilpo Temonen. Temonen oli kohtuullisen tyytyväinen joukkueensa otteisiin ensimmäisessä ottelussa, vaikka Pori Bears veikin voiton.

– Puolustus pelasi hyvin, mutta hyökkäys oli hakemista. No huddle -hyökkäystämme oli ajoittain hankala pitää tarpeeksi nopeatempoisena, koska ottelun tuomareiden pienempi määrä hidasti ymmärrettävästi pallon spottausta. Linjapelissä pelasimme yllättävän hyvin, Temonen kommentoi ottelun jälkeen.

Indians on saanut keskittyä nyt kuluneen viikon ajan häiriöttä ECG:n kohtaamiseen. Joukkueen pelitapa ei todennäköisesti muutu totutusta. Indiansilla on varmasti kova halu ottaa kauden avausvoitto viime viikolla murskalukemin 69ersille hävinneestä helsinkiläisjoukkueesta. East City Giants on aloittanut kauden kahdella tappiolla. Joukkue tarvitseekin kipeästi sarjapisteitä, etenkin kun ottaa huomioon seuralle ennen avausottelua langetetun kahden pisteen menetyksen. Nuorelle joukkueelle on myös tärkeää saada jälleen onnistuneita suorituksia 69ers-selkäsaunan jälkeen.

Valmistujaisviikonloppu asettaa tällekin ottelulle omat haasteensa, vaikka ottelu pelataankin sunnuntaina. East City Giantsilta puuttui jo viime kierroksella suuri määrä pelaajia – mikä on tilanne tulevassa ottelussa? Indians saa kotipeliinsä jalkeille hyvällä todennäköisyydellä lähes parhaan miehityksensä.

Poissa:
Indians: Aki Pekkola, Henrik Rautiainen
ECG: Tero Saastamoinen, Jari-Pekka Tuomi, Timi Pyykkö, Teemu Tuominen, Max Grönvall, Ossi Hänninen, Toni Savolainen, Eemil Heikkinen

Epävarmat:
Indians: Toni Tuhkanen, Jukka Lautamatti, Tatu Niemi
ECG: Karim Mokaddem, Joni Tikkanen, Harry Moilanen, Samuel Orvomaa, Niko Karhu, Tapio Nurminen,

Ottelu pelataan sunnuntaina klo 17 Kuusankosken urheilupuistossa.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *