Bears suosikki sarjanousijoiden kohtaamisessa

Gridiron Staff 1.6.2012 11:48 Ei kommentteja

(2-0)

(1-1)

03.06.2012 klo 16:00 Pori

Tappioton Pori Bears kohtaa vastustajansa viime kauden Rautamaljasta, kun Sipoo Bulldogs saapuu Poriin.

Rautamaljan jälkeen molemmat joukkueet ovat sarjatason vaihdon myötä luonnollisesti muuttuneet melkoisesti. Sekä Bearsin että Bulldogsin peliä kipparoi tätä nykyä amerikkalainen pelinrakentaja. Bearsin Hector Ayala ja Bulldogsin Reed Gottula ovat molemmat esittäneet tällä kaudella hyviä otteita.

Bears on kaikesta huolimatta selkeä suosikki sunnuntain ottelussa. Porilaiset voittivat avauskierroksella Nokia Ghosthuntersin vain vaivoin jatkoajalla. Bulldogs hävisi viime viikonloppuna nokialaisryhmälle lukemin 56-0. Bulldogsin avauskierroksen voitto ECG:stä on laiha lohtu, mikäli joukkue ei pysty parantamaan pelinsä tasoa kauden edetessä.

Porilaisten omassa ennakossa kiitellään ennakoitua parempaa avausta kauteen, mutta harmitellaan toisaalta lukuisia loukkaantumisia. Seuran tiedotteen mukaan ensimmäisessä ottelussa loukkaantui kaksi avainpelaajaa, toisessa eri asteisia loukkaantumisia kirjattiin peräti viisi. Näistä pahimpana kokeneen Ville Penttilän jalkavamma, joka päätti laiturin pelikauden heti alkuunsa.

Ottelu pelataan sunnuntaina kello 16 Porissa.

Poissa:
Bears: Ville Penttilä, Osku Pekonen, Xavier André, Teemu Jokinen, Mikko Uusitalo, Mikko Hohkuri, Kim Grönlund, Aleksi Vihonen
Bulldogs: Samuel Brusila, Max Poikonen, Nuutti Tanner, Roope Holopainen, Antti Mikkonen, Joni Ranta-aho, Janne Termonen, Juha Valtonen

Epävarmat:
Bears: Otto Valin, Juho Jankama
Bulldogs: Roope Metsä, Marcus Siiskonen

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *