Jarmo Rintanen vahvistamaan Ahmojen puolustusta

jefumaster 31.5.2012 15:50 5 kommenttia

Seinäjoen Crocodilesissa viime kaudella pelannut linjapelaaja Jarmo Rintanen siirtyy Wolverinesiin vahvistamaan joukkueen ennestään iskunkestävää puolustusta.

Maajoukkueleirilläkin taitojaan esitellyt 27 vuotias Rintanen nähdään Wolverines-miehistossä jo ensi sunnuntaina joukkueen kohdatessa toista perättäistä voittoaan tavoittelevan Northern Lighsin. Crocodilesissa viime kaudella pelaamissaan kahdeksassa ottelussa 197 senttinen ja 120 kiloinen jättiläinen saalisti itselleen 3+3 taklausta.

Mestaruutta puolustavalla Wolverinesilla oli kauteen lähdettäessä poikkeuksellisen leveä linjarosteri. Loukkaantumiset, sekä muutaman pelaajan siirtyminen pois pelaavasta kokoonpanosta, ovat kaventaneet miehistöä ikävästi. Rintanen tuo rosteriin taas hiukkasen lisää pelivaraa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • ei oo muuten pelannu peliäkään maajoukkuees.

  • Saattaapa joo olla, että rajoittuu edustaminen siihen maajoukkueleiriin.

  • Taitanut yhdellä käydä. Turisti.

  • Tietäväisen “J” kommenteista paistaa läpi pieni katkeruus toisten mahdollisuudesta liikkua ja vaihtaa seuroja. Hyvin Seinäjoki tällä kaudella on pelannut, mutta ikuisen kakkosen viitta painaa harteilla. Ei vaan paineensietokyky kestä, kuten kommenteistakin jo huomaa. :)

  • Arvoisa Ahmaperse. Lueppa nyt alusta uusiksi ja sano missä kohtaa olin katkera? Faktoja mies… faktoja. Ja huomaa myös että juttua muutettiin ensimmäisten korjaavien kommenttien jälkeen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *