Roosters ja TAFT tänä iltana

Gridiron Staff 28.5.2012 14:25 Ei kommentteja

(0-0)

(0-0)

28.05.2012 klo 18:30 Helsinki

Viime kaudella rämpinyt Roosters testaa 12:n ottelun voittoputkessa liitävän sarjanousijan tason.

SAJL:n liigaveikkauksessa kaksi kolmesta piti Roostersin kotivoittoa todennäköisenä. Viime kaudella vain voiton Trojansista napannut helsinkiläisjoukkue on talvikaudella parantunut huomattavasti, ainakin paperilla. Tosipelien alkaessa nähdään, miten talven aikana tehty työ kantaa hedelmää.

TAFT saattaa lähteä otteluun haastajana, muttei vailla mahdollisuuksia. Joukkue on tehnyt määrätietoista työtä jo vuosien ajan liigatasoa ajatellen. Tasoaan viime vuosina nostanut ykkösdivisioona toimi hyvänä ponnahduslautana Northern Lightsille viime kaudella. Miksei siis myös TAFT:lle kaudella 2012?

SAJL ennakoi ottelua toissapäivänä. Ennakossa nostettiin esille erityisesti Roostersin pelinrakentaja Robert Johnson ja nuori keskushyökkääjä Henri Jussila.

– Olemme harjoitelleet Robertin kanssa lokakuusta asti tehokkaasti, ja hyökkäyksemme
on valmis uuteen kauteen, Roostersin päävalmentaja Juha Hakala kertoi liiton ennakossa.

– Jussila on Micky Kyein ja Veikka Lehtosen ohella Suomen paras keskushyökkääjä, Hakala lataa.

Gridironin liigaennakon tapaan myös Roostersin leirissä TAFT:a pidetään tietynlaisena kauden mustana hevosena. Hakala arvostaa vantaalaisjoukkueen Donavan Williamsia ja maajoukkuepelinrakentaja Miro Kadmirya.

TAFT lähtee kauteen nöyrästi, mutta turhia kumartelematta. Päävalmentaja Rami Lilja totesi jo aiemmin liigaennakossa, että TAFT:n tavoitteena on seuran ajanjaksolle 2010-2014 ajoittuvassa nelivuotissuunnitelmassa vakiinnuttaa paikkansa liigatasolla ja toimia uskottavana liigajoukkueena.

– Tästä saattaa hyvinkin tulla pisterikas kamppailu. Meidän leirissä hyökkäys on aina ollut syömähammas. Odotamme tietystä Johnsonilta ja Jussilalta roolin ottamista, mutta samalla lailla myös meidän hyökkäykseltä voi odottaa pisteitä, Lilja analysoi SAJL:n ennakossa.

Ottelu alkaa Velodromilla kello 18.30.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *