Suosikit kohtaavat Seinäjoella

Gridiron Staff 27.5.2012 13:16 2 kommenttia

(0-0)

(0-0)

27.05.2012 klo 18:00 Seinäjoki

Kauden alla vahvistunut Butchers haastaa Crocodilesin kierroksen URHOtv-ottelussa.

Gridironin liigaennakossa lähes varmoiksi pudotuspelijoukkueiksi povatut joukkueet kohtaavat heti kuumassa avauskierroksen ottelussa. Butchers on vahvistunut juuri kauden alla kolmannella amerikkalaisellaan. Pienikokoinen, mutta vikkelä keskushyökkääjä Jeff Langley pelaa jo tänä iltana.

Vaikka Crocodiles onkin hankkinut täksi kaudeksi hyvin erilaisia vahvistuksia viime vuoteen verrattuna, tulee joukkue luottamaan option-peliin myös tällä kaudella. Pelinrakentaja Dominic Kegel tiedetään erittäin vikkelänä kaverina. Kegelin aisaparina optionissa pelaa keskushyökkääjä Veikka Lehtonen. Viime kauden ennätyslukuihin Crocodilesin option-hyökkäys tuskin tällä kaudella yltää, mutta joukkuetta on rakennettu täksi kaudeksi monipuolisuus mielessä. Tilanteen tullen Crocodiles pystynee tällä kaudella esittämään myös heittopainotteisempaa hyökkäystä viime kautta paremmin.

Crocodilesin otteluennakossa päävalmentaja Jim Ward kehuu Kegelin otteita.

– Dominic saapui meille vasta vähän aikaa sitten, mutta on jo nyt osoittanut olevansa urheilullinen, nopea ja tarkasti heittävä pelaaja, jolla on hyvät johtajaominaisuudet, Ward kertoo.

Ennakon mukaan Kegel on huomiotu myös Porvoossa.

– Kyseessä on nopea mies, mutta olemme varautuneet siihenkin, että – poikkeuksena viime vuoteen – Crocodiles tulee myös heittämään palloa, Butchersin päävalmentajaksi palannut Sebastian Lind ennakoi.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena Crocodilesin puolelta nähdäänkin se, pystyykö joukkue etenemään ottelussa tasapainoisesti heittäen ja juosten. Santtu Äyräväisellä kauden alla vahvistunut Butchers-puolustus pystyy todennäköisesti pysäyttämään seinäjokelaisten hyökkäyksen, mikäli joukkueen pelitapa muuttuu arvattavaksi. Viime vuoden ennätystahti perustui pitkälti option-hyökkäyksen erittäin hyvään toteutukseen. Vaikka vastustajat tiesivät mitä on tulossa, hyökkäystä oli vaikea pysäyttää. Crocodilesin pelaajisto täksi kaudeksi vaikuttaa sellaiselta, että sen on luotettava enemmän vaihtelevuuteen.

Ottelu alkaa kello 18 sunnuntai-iltana. URHOtv tarjoaa ottelun myös nettilähetyksenä URHO Playn kautta.

Kommentoi

  • Onko sajl:n sivuilla enää ollenkaan suoria netti-tv lähetyksiä peleistä?

  • Ne tais loppu UrhoTV-sopparin myötä. Ens kierroksesta lähtien Vaahteraliigan osalta tulossa Livetilastointi, mihin pitänee tyytyä.

    http://www.sajl.fi/?x167512=392174

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *