Sun Citylle kotitappio Oakmenia vastaan

Gridiron Staff 27.5.2012 22:56 4 kommenttia

(0-2)

00

(1-0)

06
1 2  
0 0 0
6 0 6

26.-27.5.2012

Ennakkokaavailuissa lohkon kärkisijoille sijoitettu Sun City jäi kotonaan täysin maaleitta. Raisiolle riitti kuusi pistettä voittoon.

Hanko Sun Cityn hyökkäysvaikeudet jatkuivat sunnuntaina kotona Hangon Rukki Areenalla. Vierailija Raisio Oakmen vei vähämaalisessa ottelussa pitemmän korren lukemin 0-6 (0-6).

Hangon hyökkäyspeli ei vieläkään ota onnistuakseen – kahdessa ottelussa joukkue on saanut aikaan vain yhden touchdownin. Joukkueen lohko vaikuttaa tänä vuonna kuitenkin ennätystasaiselta, joten tappiokaan ei tiputa Sun Citya lopullisesti pudotuspelikelkasta. Joukkueen on kuitenkin saatava kahden viikon kuluttua pelattavaan otteluun Tampere Saintsia vastaan aivan toisenlainen tahti hyökkäykseen. Puolustus on päästänyt ainoastaan 15 pistettä kahdessa ottelussa, joten mikäli hyökkäys löytää jyvän, voi joukkue vielä nousta taistelemaan jatkopaikoista.

Oakmenille avausvoitto on luonnollisesti erinomainen kaudenaloitus. Nollapeli puolustuksessa on hieno suoritus, joka antoi sunnuntaina yskineen hyökkäyksen tehottomuuden anteeksi. Kuusi pistettä ei kuitenkaan tule jatkossa riittämään, joten myös raisiolaisten on parannettava hyökkäyspeliään tuntuvasti jatkoa ajatellen. Seuraavaksi Oakmen kohtaa Scorpionsin Salossa 10.6.

Gridiron kerää ottelusta lisätietoja.

Kommentoi

  • Kukas Gridironista oli paikalla tässä pelissä?

  • Moikka parahin “JJV”! Gridironin toimituksesta tai avustajaporukasta ei ottelua ollut katsomassa ketään. Tällä kertaa ottelusta ei saatu edes kommentteja puhelimitse, pahoittelut siitä.
    On kuitenkin hyvä, että ottelun tiedotusta kerätään näistäkin puutteista huolimatta yhteen. Juuri hetki sitten linkkasimme tälle sivulle linkin Oakmenin otteluraporttiin – ole hyvä! http://oakmen.fi/node/19

  • Tässä pelissä ei voida kyllä puhua hyökkäyksen yskimisistä kummallakaan puolella…

  • Jos lopputulos on 6-0, niin kyllähän ne hyökkäykset on yskineet ja pahasti. Sillä ei ole mitään väliä paljonko niitä jaardeja kerätään, jos se ei näy tulostaululla.