Steelers päihitti Northern Lights II:n 58-0

Gridiron Staff 27.5.2012 0:59 Yksi kommentti

(1-0)

58

(0-2)

00
1 2  
28 30 58
0 0 0

26.-27.5.2012

Kymmenellä miehellä Kuopioon saapunut Lights II pelasi ottelun alivoimalla.

Harjoitusottelussaan viisi viikkoa sitten 20 miehellä esiintynyt Lights II oli saanut otteluun mukaan vain 10 pelikuntoista pelaajaa. Joukkue pelasikin koko ottelun kymmenellä miehellä yhtätoista vastaan. Harjoitusottelussa pelanneista moni oli nostettu samana päivänä pelanneen edustusjoukkueen riveihin, suuri osa pysyvästi.

Paikallaolijoiden mukaan ottelu oli sanalla sanoen erikoinen. Lights-puolustus sai muutamaan kertaan riistettyä pelivälineen savolaisilta, mutta muuten Steelers-hyökkäys teki vieraistaan selvää jälkeä. Lightsin onnistui edetä muutamaan otteeseen jopa 20 jaardin juoksusiivuin, mutta pääosin joukkueen hyökkäyspeli oli lauantaina kadoksissa. Miespulasta kärsivä joukkue joutui peluuttamaan linjamiehinä toisen pelipaikan pelaajia sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

Ensimmäisen ottelunsa luovuttaneen Northern Lights II:n on pakko pystyä parantamaan otteitaan jatkokautta ajatellen. Joukkue kohtaa kahden viikon kuluttua Jyväskylä Piratesin kotonaan. Huhupuheiden mukaan joukkue olisi saamassa kuitenkin kotiotteluunsa pientä täydennystä. Täydennys ei lienisikään pahitteeksi – pelataanhan jenkkifutista kuitenkin yleensä yhdellätoista miehellä…

Steelersin tasosta avausottelu ei liikoja kerro. Joukkue matkustaa kahden viikon kuluttua Joensuuhun Wolvesin vieraaksi. Lohkon odotetut kärkijoukkueet Steelers ja Vikings kohtaavat 17.6. Vaasassa.

Kommentoi

  • Ihan hirveää kuraa matsi! Ihmetyttää tuo Oulun sooloilu “pelataan- luovutetaan- eikun pelataan sittenkin” ja se näkyi myös kentällä.
    Onhan se 2. divari ponnistus paikka monelle uudelle pelimiehelle, mutta luokatonta oli eilinen Oulun pelaaminen.

    Jotenkin uskon, että se luopuminenkin vielä sieltä tulee… taas.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *