Rajaritarit avausvoittoon Bouncersista

Gridiron Staff 27.5.2012 22:45 5 kommenttia

(0-1)

21

(1-1)

30
1 2  
6 15 21
23 7 30

26.-27.5.2012

Avauskierroksella tappion kärsineet lappeenrantalaiset saivat rivinsä kuntoon mikkeliläisiä vastaan.

Viikko sitten nihkeästi Hämeenlinna Huskiesille hävinnyt Rajaritarit pelasi sunnuntain ottelussa selkeästi pirteämmin. Rajaritareiden tiedotteen mukaan pelinrakentaja Juho Väisänen heitti ensimmäisellä puoliajalla 27 onnistunutta heittoa ilman epäonnistumisia. Väisänen linkosi kolme maalia Mikko Roitolle, Aaro Viskarille ja Johannes Jauhiaiselle.

Toisella puoliajalla Väisänen joutui astumaan kentän laidalle loukattuaan polvensa, mutta tilalle astunut Miro Aarrevuo onnistui hänkin vielä kertaalleen maalinteossa. Bouncers yritti raivoisasti takaa-ajoa, mutta loppulukemiksi jäivät vieraiden 21-30 -voittolukemat.

Tulos on nuorelle lappeenrantalaisjoukkueelle erinomainen parannus avausotteluun verrattuna. Gridironin ennakossa vahvemmaksi arvioitu Bouncers sai hyökkäypelinsä kulkemaan paremmin vasta toisella puoliajalla. Lohko B:n kärkijoukkue on jo selvillä, mutta Hyvinkää Falconsin takana käydään kovaa taistelua lohkon kakkossijasta.

Kommentoi

  • Väisäne jumala <3 kultanen käsi ja tummennetu visiiri <3

  • i HA nor MAA LISti

  • Oisko Väisäne millo tulossa seinäjoelle pelailee?

  • Seinäjoella tavataan!

  • Hyi vittu mite pienet hauikset, meikän sormen paksuset

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *