Calanda Broncos voitti Grazin varttifinaalissa

jefumaster 26.5.2012 23:27 Ei kommentteja

Yli vuoden tappiotta pelannut Calanda Broncos voitti EFL-välierässä lauantai-iltana itävaltalaisen Graz Giantsin lukemin 19 -14.

Tiukassa pelissa touchdownit menivät tasan 2-2- mutta sveitsiläiset onnistuivat kertaalleen taklaamaan itävaltalaisen heidän omalla maalialueellaan, sekä kertaalleen field goalissa. Voitollaan Broncos selvisi EFL:n neljän parhaan joukkoon ja välieräpeliin, jossa vastaan asettuu EFAF rankingin kakkosjoukkue Swarco Raiders. Tirolilaiset kukistivat omassa neljännesvälierässään Itävallan liigassa pelaavan tsekkiläisen Prague Panthersin selvin luvuin 56-14 .

Jotain osviittaa itävaltalaisten Raidersin ja Graz Giantsin keskinäisistä voimasuhteista kertoo se, että joukkueiden kohtaaminen 12. toukokuuta live-streamatussa ottelussa päättyi Raidersin niukkaan 20-21 voittoon. Aivan suoraa matematiikkaa tulevat ottelut eivät kuitenkaan ole. Iiro Luodon Broncoilla on joka tapauksessa odotettavissa tiukka taistelu, mikäli sveitsiläiset mielivät Eurobowl-otteluun pelaamaan.

Raiders on tarjonnut tällä kaudella omat kotiottelunsa suorina streamauksina netissä. Toivottavasti ratkaiseva EFL-ottelu on tarjolla vastaavalla tavalla tasokkaasti totettuna. Seuraamme asiaa ja uutisoimme jos näin käy.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *