Wolverines II:n valmennus vahvistuu

Gridiron Staff 25.5.2012 17:31 Ei kommentteja

Wolverines II on nimittänyt Jesse Jalon osaksi valmennustaan. Jalo ottaa vastuulleen erikoisjoukkueet ja lisäksi toimii hyökkäyksen apuvalmentajana.

Jalo on aloittanut jenkkifudiksen Steelersin junioreissa vuonna 2000. Kokemusta on tullut myös Jaguaarien ja Roostersin juniorijoukkueista. Juniorisarjojen jälkeen Jalo on pelannut Wolverinesin kakkosjoukkueessa. Jalo on vuosien aikana toiminut myös Roostersin B-nuorten hyökkäyksen valmentajana sekä Wolverinesin B- ja C-nuorten päävalmentajana.

– Tämä kausi oli alunperin se milloin itse oli tarkoitus lähteä kokeilemaan vauhtia liigaan Roostersiin, mutta työkiireiden ja selkävammojen takia offseason meni täysin penkin alle ja nolla-kuntoisena jätin sen kortin kääntämättä jo hyvissä ajoin, Jalo kertoo.

– Tarkoitus oli sitten tulla takaisin rakastamaani Wolverines II -jengiin pelaamaan, mutta nyt sitten vakuutusyhtiöt eivät olleet ihan samaa mieltä kanssani ja sain mahdollisuuden siirtyä valmennuspuolelle – mikä on todella innostava homma. Heti tänään treeneissä Anderssonin Maken kanssa koitetaan keksiä pikkukikkoja huomiselle, kun vastaan tulee Velodromin harjoituskentällä Salo Scorpions. He voittivat ekan pelinsä ja kuuleman mukaan varsinkin heidän linjansa on erittäin kova, joten varmasti nähdään kova jefumatsi.

Päävalmentaja Marcus Andersson onkin kaipaillut kipeästi apua 70 pelaajan kaitsemiseen.

– Talvella kaikki näytti vielä valoisammalta kun meillä oli päävalmentaja, hyökkäyksen ja puolustuksen koordinaattori ja muita valmentajia, mutta kaikki joutuivat lopettamaan henkilökohtaisten syiden takia, Andersson kertoo.

– Toivotankin edelleen vapaaehtoisia valmentajaehdokkaita ottamaan minuun yhteyttä. Tässä on hyvä paikka tulla keräämään valmennuskokemusta aikuisten miesten parissa, kutsuu päävalmentaja Andersson.

Kommentoi