Indiansin Freddie Weinke astuu syrjään

Gridiron Staff 25.5.2012 9:25 8 kommenttia

Kouvola Indiansin valmentajaksi pestattu yhdysvaltalainen Freddie Weinke jättää tehtävänsä. Lähteiden mukaan spekuloinneissa esiin nostetut Wolverines ja 69ers eivät ole kiinnostuneita.

Indians tiedotti Weinken palkkauksesta viime tammikuussa. SAJL:n uutisen mukaan Weinken oli määrä auttaa Indiansia erityisesti hyökkäyksen puolella. Weinken lähtö Kouvolasta tuli todellisena yllätyksenä. Tämän kuun alussa maahan saapunut Weinke ehti valmentaa Indiansia paikan päällä kokonaisuudessan ainoastaan vajaat kolme viikkoa.

Valmentaja Weinke kommentoi tilannetta Gridironille tuoreeltaan.

– Ennen kuin kerron jatkosuunnitelmistani täällä Suomessa, haluan ensin kiittää valmentajatovereitani Ilpoa (Temonen) ja Mikaa (Kauhanen) kaikesta, mitä he tekivät puolestani kentällä ja sen ulkopuolella. Minulla on nyt kaksi elinikäistä ystävää Kouvolassa, Weinke kiittelee.

– Olen astunut syrjään Kouvola Indiansin päävalmentajan paikalta. Joskus asiat eivät ole sitä miltä ne aluksi näyttävät. Kaikesta näki, että joukkue ja päävalmentaja ovat matkalla täysin eri suuntiin.

Weinke aikoo kuitenkin jatkaa valmentamista Suomessa.

– Aion jatkaa valmentamista maassa, ja teen kaikkeni amerikkalaisen jalkapallon suosion eteen täällä. Maassa on paljon loistavia pelaajia, valmentajia ja joukkueita. Siitä syystä aion toimia valmentajan tehtävissä tässä maassa vielä tällä kaudella, Weinke lisää.

Gridiron seuraa tilanteen etenemistä.

Kommentoi

 • http://twitter.com/#!/Coach_Winks ”has partied ways w/Kouvola Indians and has enterted a 1 yr contract as Offensive Coordinator/Asst. Head Coach w/ Professional Euro Team TBA!”

 • Nyt kysymys kuuluu, on vika Kouvolassa vai Kouvolan hankkimissa
  jenkeissä ?

 • No se on faktaa että Indians päätti erottaa Weinken.

 • Tässähän voi rivien välistä lukia, että ameriikan herroilla oli off to field…too fun !

 • Ja käänteinen vaihtoehto on se, että Weinke ei ymmärtänyt sitä, mitä suomalainen jefu on parhaimmillaan/pahimmillaan off to field…

 • I am coach Freddie Weinke’s agent and legal counselor. I can confirm that coach Weinke left on his own choosing. He left after realizing promises the team reprsented to him were not being fulfilled. Coach Weinke is a successful football coach and former professional player. Conditions with the Indians’ organization were not up to proper standards for both sides.

 • Tässä vielä Indiansin viime kauden päävalmentajan edesottamuksia tältä keväältä:

  http://burnsville.patch.com/groups/police-and-fire/p/man-charged-with-forging-prescriptions-in-burnsville-8fa0f4df8e

  Ohjeena muillekin: reagoi silloin kun vähänkin näyttää että asiat ei ole kunnossa.

 • Nyt kiinnostaa, onko tällä clintin linkkaamalla uutisella ja viime kevään tilanteella jotain yhteyttä. En odota tähän välttämättä julkista vastausta. Oli miten oli, lähinnä käy sääliksi.