Juhlavuosi houkuttelee Trojansiin paluumuuttajia

jefumaster 24.5.2012 13:32 Ei kommentteja

Turku Trojans on julkaissut kaksi päivää ennen liiga-avaustaan jälleen tiedon uudesta paluumuuttajasta. Parin vuoden tauolta mustapaitoihin palaa Iisakki Ullakonoja.

Trojans on onnistunut 30-vuotis juhlakautensa alla houkuttelemaan runsain mitoin toimintaansa mukaan aiemmin jo uransa lopettaneita troijalaisia sekä aktiiviseen rosteriin, mutta myös toimihenkilöiksi. Keski-ikäinen joukkue aikoo palata vahvasti takaisin voittokantaan kaudella 2012. Puolustuksen takakenttaa vahvistamaan hankittu Ullakonoja saa rinnalleen vanhan tutkaparinsa Seikko Vennelän joka kuuluu jo aiemmin julkistettuihin paluumuuttajiin.

Trojans kohtaa lauantaina niinikään 30-vuotiskauttaan juhlivan Oulun Northern Lightsin. Ottelun ennakkotunnelmat julkaistiin Gridironissa eilen.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *