Ghosthunters mittaa sarjanousijan kunnon

Tuomo Tomperi 24.5.2012 14:09 Ei kommentteja

(0-1)

(1-0)

26.05.2012 klo 16:00 Nokia

Ghosthunters isännöi nousijajoukkue Sipoo Bulldogsia lauantaina Nokian keskuskentällä.

Bulldogs avasi kautensa voitolla toista nousijajoukkue East City Giantsia vastaan. Tasainen ottelu ratkesi Sipoolle vasta toisella puoliajalla lukemin 10-20. Pelinrakentaja Reed Gottula heitti yli 200 jaardia ja väläytteli myös nopeuttaan juoksemalla kahdeksalla yrityksellä mukavat 56 jaardia ja kaksi touchdownia. Bulldogs otti kolme syötönkatkoa, joista vahvistus Ryan Archie nappasi yhden.

Ghosthunters kärsi tappion jatkoajalla Pori Bearsia vastaan lukemin 13-21. Erittäin jännittävä ottelu olisi voinut päättyä myös nokialaisjuhliin, mikä varmasti kismittää Ghosthuntersin valmennusta. Ghosthuntersin päävalmentaja Sami Telenius lupailikin viime viikonlopun tappion jälkeen kovaa esitystä Bulldogsia vastaan.

– Lähdemme Sipoo-otteluun aiheuttamaan kovaa painetta heidän hyökkäykselleen. Teemme monta säkitystä. En usko että he saavat yhtään heittoa perille. Meidän linjamme on niin paljon isompi ja nopeampi, että varmalla peruspelillä ja fyysisyydellä otetaan voitto, päävalmentaja Telenius arveli tuolloin.

Ghosthunters vahvistui kauden alla uusilla pelimiehillä, ja voikin olla, ettei avausottelussa joukkueen kaikki kuviot olleet aivan selvillä. Vahvistus Dan O’Connell vaikuttaa erittäin kovalta, ja tuleekin varmasti tekemään myös lauantaina kovaa työtä nokialaisjoukkueen eteen. Ghosthuntersilla on kovasti potentiaalia, mutta hitsautuuko joukkue yhteen jo lauantaiksi?

Bulldogsin on Nokialla näytettävä parantunutta peliä, mikäli nuori joukkue haluaa taistella voitosta Ghosthuntersia vastaan. Jos Bulldogs selviää ottelun alun nokialaisrynnistyksestä kunnialla, voi joukkueella olla ottelussa saumat jopa yllätysvoittoon.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *