Mark Garza Wolverinesin puolustuksen koordinaattoriksi

jefumaster 23.5.2012 16:14 6 kommenttia

Helsingin Wolverines on ilmoittanut rekrytoineensa vahvistusta valmennustiimiinsä. Yhdysvaltalaista Mark Garzaa odotetaan maahan ennen toista Vaahteraliigakierrosta.

Wolverines manageri Peetja Mannilan mukaan päävalmentaja Janne Seppä on ottanut tehtävän hyvin vastaan. Tiimi tarvitsi kuitenkin vahvistusta erityisesti puolustuksessa ja Garza aloittaa puolustuksen koordinaattorina heti maahan saavuttuaan kertoo Mannila:

Garzan yritämme saada maahan mahdollisimman pian, mutta Jaguaareja vastaan mennään vielä samalla systeemillä kuin ISS Stadionilla Calandaa vastaan.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Tarpeeton rekrytointi !

 • Olen eri mieltä. Keski-ikäinen jenkkikoutsi on juuri se, mitä tuohon pakettiin tarvitaan.

 • En minäkään kyllä lynkkaisi kaveria pelkästään taustan perusteella. Aika näyttää miten hän sopeutuu ja saa porukasta irti. Onpa muuten erikoisen nimisiä jengejä tuolla saksanmaalla joita kaveri on aikaisemmin valmentanut, kuten Magdeburg Virgin Guards. Minkähänlaiset asut niiden chearleadereillä on…

  http://www.europlayers.com/News.aspx?NewsId=523

 • aikoinaan tullut juteltua tän coachin kanssa ja tulon tulokseen että kaveri on normi small-talk
  coach, on tullut kyllä itsekkin sellaisia palkattua, ihminen on erehtyväinen !

 • Omat kokemukseni viime harjoituksista oli erittäin positiiviset. Hän hilllitsi turhaa poikkoilua, koordinoi selkeästi harjoiutukset, Piti silmällä yleisilmettä ja pelaajien asennetta. Otti kaiken rauhallisesti ja piti hyvin authoriteetin yllä. Osasi puuttua virheisiin ja ohjata toimimaan paremmin.

  Joten tämän kokemuksen perusteella tuli hyvää treeniä ja tehokkaasti käytetty kaksi tuntinen. Kiitos hänelle.

 • No, nyt Vaahtera pelattu ja loppu ottelun nähneenä vois sanoa, että jos valmentajan tuomiset oli tossa niin, en häpeä aikaisempaa kommenttiani. Wolwerines puolustus reagoi hitaasti ja hävittiin jatkuvasti mies vs mies tilanteissa.