• FINAL
  Roosters28
  Wolverines 22
 • FINAL
  Crusaders27
  Butchers 34
 • FINAL
  Milky City Farmers0
  Northern Lights 52
 • FINAL
  Royals3
  Steelers 35
 • FINAL
  Bears46
  Nordmen 20
 • FINAL
  Saints27
  Eagles 26

Huskies historialliseen voittoon Rajaritareista

Tuomo Tomperi 20.5.2012 18:07 2 kommenttia

(0-1)

06

(1-0)

08
1 2  
6 0 6
8 0 8

19.-20.5.2012

Gridiron.fi:n ennakkoasetelmat Lohko B:n voimasuhteista murenivat kuin korttitalo Huskiesin viedessä Rajaritareiden päänahan lukemin 6-8 (6-8).

Gridironin kautta edeltävät ennakkoarviot ovat toistaiseksi pitäneet kutinsa kohtuullisella menestyksellä, mutta Huskies oli päättänyt tehdä siihen sääntöön poikkeuksen. Vai mitä voitte sanoa ennakkoarvioinneissa heikoimmaksi arvioidun joukkueen vierasvoitosta koko listan kärkinimestä? Rajaritareiden tiedettiin toki lähtevän tulevaan kauteen junioripitoisella joukkueella, mutta uusiutumisen laajuus yllätti ainakin allekirjoittaneen.

Uutena seurana Huskiesille voitto on luonnollisesti seurahistorian ensimmäinen. Vähämaalisessa ottelussa dominoivat avausottelulle tyypillisesti puolustukset. Onkin mielenkiintoista nähdä, millaisen vastuksen Huskies pystyy asettamaan avausottelunsa näytöstyyliin voittaneelle Hyvinkää Falconsille ensi viikon lauantaina.

Rajaritarit jatkaa kauttaan ensi viikolla vieraissa, kun joukkue matkaa avauskierroksella huilineen Mikkeli Bouncersin vieraaksi. Rajaritarit listaavat pelaajaluettelossaan 18 keskimäärin 18-vuotiasta pelaajaa, joilla on keskimäärin kahden vuoden pelikokemus.

Kommentoi

 • Rajaritarit pelas kotona eli miks ne pelaa ” jälleen vieraissa ” ? :)

 • Aina ei keskittyminen ole kaikkein skarpein :) Kiitti korjauksesta.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *