Eurosport 2:lta International Challenge Bowl la 19.5.

kalle 17.5.2012 10:26 2 kommenttia

Lauantai-iltana kohtaavat Dresden Monarchs ja OBIC Seagulls (JAP) International Challenge Bowlissa. Monarchs edustaa Saksan liigan, GFL:n, kärkeä ja vieraileva, viisinkertainen X Liigan mestari, Seagulls puolestaan nousevan auringon maan parhaimmistoa.

Ottelu näkyy maksulliselta Eurosport2 kanavalta suorana lähetyksenä lauantaina 19.5. klo 19:00 meidän aikaa. Ottelusta lähetetään myös kooste sunnuntai-iltana klo 22:30 samalla kanavalla.

Kun Monarchs hävisi viime viikonloppuna GFL ottelun Düsseldorf Pantherille lukemin 14-40, päättivät he irtisanoa pelinrakentajansa Nick Hardestyn. Häntä korvaamaan hankittiin Warren Smith, vasta Mainesta (NCAA 1AA) valmistunut pelintekijä. Mielenkiintoista nähdä miten hän on parin päivän harjoittelulla sopeutunut joukkueensa pelirytmiin. Mahtavat tilastot kaverilla ainakin kyllä on.

edit: kuten Jefumaster jo kommentoikin, Monarchseissa pelaa suomalainen Martti Välimaa puolustuksen linjassa.

edit 2: Niin ja Nick Hardestyhän pelasi viime kaudella Vaahteraliigassa Oulu Northern Lightsien pelinrakentajana. Tilastojen mukaan hän oli liigan toiseksi paras pelinrakentaja heittäen yhdeksässä ottelussa 2618 jaardia (290,9 ka/ottelu). Hardesty teki myös 24 TD:tä ja hänen heittojensa onnistumisprosentti oli 56 %.

edit 3: Täältä saattaa olla mahdollista kuulemma katsella ottelua netin kautta. Paino sanallaa ”saattaa”

Striimi

Hardestyn tilastot.

Lähde: GFL:n uutiset

Kommentoi

  • Dresden Monarchissa löytyy suomalaisittain mielenkiintoa. Miehemme maailmalla, eli Martti Välimaa pelaa joukkueen puolutuksen linjassa.

  • Hammastyttaa tuo hardestyn potkun saanti, jos olisin QB tarpeessa niin soittasin Hardestyn
    paikalle !