Butchers ja Roosters kohtaavat A-nuorten finaalissa

Gridiron Staff 17.5.2012 23:57 Ei kommentteja

Ottelu pelataan lauantaina klo 12 Velodromilla. Mielenkiintoisesti joukkueiden avainpelaajat kohtasivat viime kaudella B-nuorten loppuottelussa.

Joukkueiden runkosarjakohtaamisessa neljä viikkoa sitten Roosters oli vahvempi lukemin 39-28 oltuaan puoliajalla vielä 0-14 -tappiolla. Joukkueiden runkosarjaottelussa Roosters eteni pitkälti Henri Jussilan johtaman wildcat-hyökkäyksen johdolla, mutta finaaliotteluun helsinkiläisjoukkue pystyy asettamaan pelinrakentajiksi Nicholas Sandhun ja Otso Flinkmanin. Roostersilla on myös laadukas laitahyökkääjäkaarti, joten joukkueelta on lupa odottaa tehokasta hyökkäypeliä lauantaina.

Viime vuonna seurojen välisen B-nuorten finaaliottelun lukemin 49-41 vienyt Butchers pystyy kuitenkin vastaamaan haasteeseen. Butchersilla on asettaa kentälle useita viime kaudella liigatasolla loistaneita pelaajia, joista Micky Kyei ja Phung Nguyen lienevät tunnetuimmat. Porvoolaisten hyökkäystä johtaa vikkelä Mikko Seppänen.

Helsinki Roostersin kotisivuilta löytyy ottelusta kattava ennakkopaketti, jossa käydään ottelun asetelmia läpi pelipaikkakohtaisesti. Katso myös Roostersin Highlights-video YouTubesta!

Kommentoi