Europlayers Top 25 ranking

jefumaster 13.5.2012 17:54 Ei kommentteja

Europlayers-sivusto on julkaissut oman ranking-listansa Eurooppalaisista seurajoukkueista. Listan kärki on EFAF:n rankingin kanssa identtinen. Euroopan ykkönen on Vienna Vikings.

EFAF julkaisee oman rankinginsa niiden joukkueiden osalta, jotka osallistuvat Euroopan liiton kansainvälisiin seurajoukkueiden turnauksiin kauden aikana. Europlayers-sivuston rankigit perustuvat yksittäisten asiantuntijoiden näkemyksiin. Europlayers-lista viiden parhaan osalta on seuraavanlainen:

  1. Raifeissen Vikings Vienna (Itävalta)
  2. Swarco Raiders Tirol (Itävalta)
  3. Kiel Baltic Hurricanes (Saksa)
  4. Calanda Broncos (Sveitsi)
  5. Schwäbisch Hall Unicorns (Saksa)

Europlayers-listan laatija norjalainen Jarle Magnus Henriksen on rankannut EFAF-listalta puuttuvan saksalaisen Kielin maanosan kolmanneksi parhaaksi joukkueeksi. Calanda Broncos on molemmilla listoilla neljäntenä. Suomalaisista joukkueista listalle on yltänyt ainoastaan EFL-karsintoihin osallistunut Wolverines. Europlayersin listalla Ahmat löytyvät sijalta 18. EFAF:n listoilla joukkue oli rankattu kymmenenneksi.

Europlayers julkaisee rankingiaan kahden viikon välein.

Lähde:

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi