Bearsin kokoonpanoon muutoksia

Tuomo Tomperi 13.5.2012 11:51 6 kommenttia

Pori Bearsin kotisivuillaan julkaiseman tiedotteen mukaan joukkueen pelinrakentajana tulevalla kaudella toimii amerikkalainen Hector Ayala. Suurella kohulla aiemmin keväällä uutisoitu sopimus linjamies David Howardin kanssa on sen sijaan purettu.

Porilaisjoukkuetta valmentaa ensi vuonna edelleen Kimmo Mattila, jonka apuna hyökkäyksessä nähdään NFL-joukkue Atlanta Falconsistakin tuttu Klaus Alinen.

David Howardin tapauksessa sopimus saatiin purettua yhteisymmärryksessä. Howard jatkaa NFL-unelman tavoittelua Jacksonville Jaguarsin riveissä. Bears ei välttämättä hanki Howardin tilalle toista amerikkalaispelaajaa lainkaan. Sen sijaan aiemminkin Porissa nähty britti Martin ”Xavier” André palaa kaupunkiin.

Bears pystyy tulevalla kaudella luottamaan enemmän myös heittohyökkäykseen. Amerikkaispelinrakentajan kohteina toimivat pääasiassa Tony Sandhu, Ville Penttilä, Teemu Jokinen ja Aleksi Nummelin. Monivuotinen konkarikeskushyökkääjä Markus Kivero päätti jatkaa myös uraansa vielä ainakin vuoden verran.

Porissa voidaan olla tyytyväisiä myös puolustuksen puolella, Howardin poisjäännistä huolimatta. Moni tuttu nimi jatkaa edelleen karhupaidassa. Seuran oman tiedotteen mukaan joukkuetta voidaan pitää yhtenä urheilullisimmista porilaisjoukkueista pitkään aikaan.

Lisää analyysiä pelipaikkakohtaisesti löytyy Pori Bearsin kotisivuilta!

Kommentoi

  • Mun mielestä suhteellisen kova tapaus olis ollut tuo Howardi kun toinen sopimus porin lisäksi tuli NFL. Vaikka mikäs ihme tuo nyt on kun eihän noiden sarjojen ero kovin suuri ole ;)

  • Onhan tossa Howard varmaan jonkun aikaa joutunut miettimaan, etta Pori vai Jacksonville … Kovia joukkueita ovat molemmat. Bears ehkapa jopa hiukkasen urheilullisempi kuin Jaguars …

  • Rahallisesti ehkä ottaa vähän takkiin valitessaan Jacksonvillen, luulisin mutta en tiedä. Teme?

  • Ja menettää vielä jatsitkin… :)

  • Tietääkseni ei ole enää Jacksonvillen vahvuudessa http://www.rotoworld.com/player/nfl/5997/david-howard. Ei löydy Jagsien rosteristakaan http://www.jaguars.com/team/roster.html. Harmi, olisi ollut hauska seurata preseasonin ajan, että minkälainen mies se oli Poriin tulossa.

  • Kyllä kovasti huonon valinnan teki…Rahallisesti nimenomaan ja tekis mieli sanoa paljon enemmän, mutten ilkeä;-)