Trojans aikoo pilata Lights-juhlat

jefumaster 10.5.2012 10:33 Yksi kommentti

Vielä 2000-luvun alkuvuosina Vaahteraliigassa pelattiin pronssiottelu välierissä hävinneiden joukkueiden kesken. Vuonna 2001 tuossa ”hävinneiden ottelussa” kohtasivat voitokkaasti pronssimitalit kaulaansa ripustanut Turku Trojans, sekä helsinkiläinen East City Giants.

Tuon pronssiottelun jälkeen Giantseja ei nähty kentillä kymmeneen vuoteen. Nyt 11 vuotta myöhemmin joukkueet kohtasivat uudelleen, tällä kertaa kauteen valmistavassa scrimmagessa. ECG pelaa nyt ensimmäistä kauttaan I-divisioonassa. Vaahteraliigassa viime kauden voitotta pelannut Trojans haki harjoituksella vauhtia alkavaan kauteen peluuttamalla ensimmäistä kertaa uusia jenkkejään suomalaisella kentällä. Valmentaja Pauli Ojasen mukaan vahvistusten ”tekemisessä paistoi vielä hieman treenaamattomuus”.

Trojans on asettanut kauden tavoitteekseen paikan play off-peleissä. Kauden avaukseen Ojasella on selvät suuntaviivat:

Kolme viikkoa vielä kovaa työtä ja sitten olemme matkalla kauden avaukseen Ouluun, jossa olisi tarkoitus pilata oululaisten synttäribileet!

Synttäribileillä 30-vuotiaan Trojansin Ojanen viittaa Oulun Northern Lightsin niinikään 30-vuotta jatkuneeseen taipaleeseen.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • No niin, Ojanen heittää kauden ensimmäisen positiivisen uhon markkinoille. Hyvä niin koska tähän mennessä uhoa on saatu lukea vaan S24:n vaahtosuisina purkauksina.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *