SAJL uudisti nettisivunsa

jefumaster 9.5.2012 8:53 3 kommenttia

Jenkkifutisliiton uudet raikkaat sivut löytää tutusta osoitteesta SAJL.fi. Kannattaa käydä tsekkaamassa.

Uudet sivut: SAJL.fi

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Ihan jees uudistus (edellisiin verrattuna mikä tahansa olisi ollut?).
  Erityisen hyvää vanhaan verrattuna on mielestäni Uutisten ja Ajankohtaisten asioiden selkeämpi eroittaminen omiin elementteihinsä.

  Ylävalikko voisi tosin olla fly-out tyylinen, jolloin ei tarvitsisi arvailla mitä linkin takana on.
  Etusivun oikean laidan valikon olisi myös voinut sijoittaa vasemmalle, kun sisältö ei pahemmin skaalaudu ikkunaa pienentäessä, mutta paikka on nytkin OK kun se on enempi pikalinkit-tyylinen valikko.

  Eniten jäin kuitenkin kaipaamaan vielä otteluohjelmien, sarjataulukoiden ym. sivujen parempaa tyylittelyä ja omaa näyttävämpää osiota Vaahteraliigalle.

 • Otteluohjelman puoleen ongelmana on se että niiden hallinta sijaitsee vieläkin tosi vanhassa järjestelmässä. Samalla hallintasysteemillä paivitetään tällä hetkellä myös esim. Tekstitv -tulokset sarjataulukon ja muiden tulosten ohessa. Siihen osioon ei taida olla ihan vielä ainakaan parannusta odotettavissa. Vaahteraliigan lisänäkyvyyden osalta on kyllä jonkinlaisia alustavia suunnitelmia, mutta niiden aikatauluista ei sitten olekaan sen tarkempaa vielä.

 • Sarjataulukot osoitteessa https://www.gridiron.fi/sarjataulukot/ haetaan suoraan SAJL:n sivuilta ja muokataan sitten näyttämään fiksummalta täällä Gridironissa. Ehkä otteluohjelmallekin voisi olla samanlaista tilausta? Täytyypä tuumia.