Oakmen valmistautuu kauteen uusin opein

Gridiron Staff 9.5.2012 19:27 Ei kommentteja

Liedosta Raisioon talven aikana muuttanut Oakmen lähtee tulevaan kauteen uuden päävalmentajan johdolla. Syksystä asti toimintaa johtaneen Joni Lehtomäen apuna on puolustuksen koordinaattori Tomi Solakivi.

Raisiolaisella Lehtomäellä on kokemusta pelaajana ja valmentajana myös Euroopasta Lontoota ja Roomaa myöten. Viime kaudella joukkueen hyökkäyksestä vastannut Lehtomäki kommentoi seuran tilannetta kauden alla joukkueen kotisivuilla.

– Muutto Raisioon on tuonut hyvää potkua seuran toimintaan muuallakin kuin edustuksen riveissä. Toimivan ja kasvavan seuran edellytys on hyvä junioritoiminta ja sen kehittäminen on lähtenyt hienosti käyntiin. Tästä pitää kiittää seuran johdon sekä edustuksen pelaajien panosta. Edustusjoukkueessa pelaajamäärä on selvässä kasvussa, Lehtomäki kertoo.

– Edustusjoukkueen kehittämisessä on monta asiaa, tälle kaudelle tärkeimpinä voisi mainita pelaajien yksilöllisten taitojen kehittämisen sekä joukkueena pelaamisen.

Lehtomäen tavoitteena on tuoda Raisioon perinteisen juoksupelin rinnalle myös tehokas heittopeli. Tulevalla kaudella Oakmen luottaa kuitenkin pitkälti vanhoihin oppeihin.

– Talven ja kevään aikana päätin tietoisesti olla tekemättä mitään suuria muutoksia. Satsaamme ensin siihen, että saamme pelin kulkemaan paremmin kuin viime kaudella. Sen jälkeen alan ”maustamaan soppaa”. Katsotaan sitten syksyllä mitä on saatu aikaan, Lehtomäki kertoo.

Valmentaja on asettanut joukkueen tavoitteeksi täksi kaudeksi pudotuspelipaikan. Oakmen pelaa II-divisioonan lohkossa C, jota Gridiron.fi pitää sarjan ennakolta heikoimpana lohkona. Onnistuessaan Oakmenilla on mielestämme kohtuullinen mahdollisuus lohkon kakkospaikkaan ja pudotuspeleihin.

Lue lisää joukkueen kotisivuilta!

Kommentoi