EFL-ottelu SAJL:n Netti-TV:ssä

jefumaster 4.5.2012 11:04 7 kommenttia

SAJL kertoo sivuillaan esittävänsä lauantaina pelattavan EFL:n alkusarjan toisen osaottelun Helsinki Wolverinesin ja Calanda Broncosin välillä suorana Netti-TV lähetyksenä. Lähetys alkaa 17.45 ja ottelun kick off 18.00.

Lue myös:

EFL-ottelun nettiseuraajia hemmotellaan lauantaina oikein kunnolla. Tarjolla on nyt myös SAJL:n toteuttama reliaikainen tilastopalvelu.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

 • Toi livetilastointi vaikuttaa hienolta. Toivottavasti tulee tulevaisuudessa Vaahteraliigaankin.

 • Sehän on kiinni varmaankin vain ja ainoastaan vapaaehtoistyöntekijöiden innokkuudesta (ja osaamisesta). Mutta jos tekninen alusta on olemassa, niin ei ole muita esteitä ilmeisesti kuin nämä inhimilliset.

 • Jokohan nyt kaikki näkevät mistä tuo Wolvojen surkeus näissä peleissä johtuu. Carpelan olis pärjäny näissä peleissä paljon paremmin pelinrakentajana.

 • Livetilastointi toimi loistavasti. Toivottavasti seurat pääsevät yli jefumasterin mainitsemista inhimillisistä esteistä.

 • No niin, peli meni odotusten mukaisesti paitsi, etta Wolwot saikin noinkin paljon pisteita oli
  yllatys minulle. Toisaala Calanda peluutti paljon jo kakkos miehistoaan tokalla jaksolla.
  Viileesti todettuna homma erottui hyokayksissa, calanda teki pisteita, wolvot ei. Clavic
  teki mita piti, Johnson ei, valmennus ongelma mielestani.

 • Jep valmennuksen niskaan kaatuu, koska tuskin kukaan muu on vaikuttanut pelinrakentajan valintaan.

  Livetilastoinnista: jos seurat ovat tähänkin asti osanneet hoitaa tilastoinnin, niin ei livetilastointi siihen lisäkerrointa tuo itse tilastoinnin osalta.

 • Matsia oli kyllä mukava seurata sajl:n netti-tv:n kautta (vs. Calandan läppärin web-camilla kuvattu streami). Livetilastointikin oli mukava lisä.