Jättiläiset luottavaisina kauteen

Gridiron Staff 3.5.2012 22:00 2 kommenttia

East City Giants on valmistautunut tulevaan divarikauteen ottamalla tuntumaa harjoitusotteluissa.

Giantsin edustusjoukkue kohtasi rankan leiriviikonlopun päätteeksi yhteistyökumppanina kevätharjoittelussa tutuksi tulleen Hyvinkään Falconsin Orimattilassa 22.4. ja Hanko Sun Cityn Lohjan Kisakalliossa 29.4.

– Molemmat tähänastiset harjoitusottelut ovat olleet erittäin opettavaisia ja, mikä parasta, molemmat ovat olleet sitä täysin eri tavoilla, kertoo joukkueen päävalmentaja Ari Evwaraye.

Tulevana viikonloppuna Giants kohtaa vielä vuosien takaisen ’rakkaan vihollisen’ Turku Trojansin harjoitusottelussa Helsingin Velodromilla. Kyseessä on ensimmäinen ottelu, jonne uudestisyntyneet ’jättiläiset’ odottavat jo vastustajajoukkueelta ulkomaalaisvahvistuksia.

Giants on lähdössä kauteen ilman ulkomaalaisvahvistuksia vaikka I-divisioonan säännöt mahdollistaisivat ne. Syyn Evwaraye kertoo saman kuin se, miksi joukkue ei suostu asettamaan sarjataulukkoon sidottuja tavoitteita kaudelle 2012:

– Olemme edelleen ennen kaikkea kehitysjoukkue. Päätimme hakea lisenssiä I-divisioonaan, koska uskoimme, että tämä on parasta pelaajiemme kehitykselle. Siten olisi tämän ajattelun vastaista tässä vaiheessa hankkia ulkomaalaisvahvistus viemään peliaikaa joltakin pelaajalta, jonka kehittymisen vuoksi me alun perin nousimme ylemmälle sarjatasolle. Tämä on kuitenkin asia, jota tarkastelemme ja pidämme auki koko ajan, ja siihen vaikuttavat useat tekijät – never say never!

Lue lisää joukkueen kotisivuilta!

Kommentoi

  • Minusta ECG:n päätös olla palkkaamatta jenkkejä on aika mielenkiintoinen. Toivon ainakin omalta osaltani jo pelkästään tästä rohkeudesta tsemppiä joukkueelle kesän otteluissa!

  • Tuo on hyvä esimerkki toiminnasta, jolla tähdätään johonkin vähän kauemmaksi, kuin sen kuluvan kauden maksimaaliseen menestymiseen. Harvinaista näinä päivinä.