EFL-alkusarjat ratkaisujen äärellä

jefumaster 2.5.2012 15:53 Ei kommentteja

EFL:n alkusarjassa on edessä ratkaisujen viikonloppu. Ainoastaan yhdessä lohkossa neljästä on välieräpaikka varmistettu.

Tällä kaudella pääsy EFL:n välieriin ratkaistaan kymmenen joukkueen kesken neljässä alkusarjalohkossa. Kahdessa lohkossa jatkopaikka ratkaistaan kolmen joukkueen yksinkertaisella sarjalla. Lopuissa kahdessa, joihin myös Wolverines-Broncos taistelupari lasketaan, välieräpaikan ratkaisee kahden keskinäisen ottelun yhteistulos.

Välieriin on rankattu suoraan neljä ennen sarjan alkua EFL:n vahvimmiksi laskemaa seuraa, Wienna Vikings, Berlin Adler, Tirol Raiders ja Graz Giants. Alkusarjasta jo välieräpaikkansa on lunastanut London Blitz, joka on voittanut niukasti lohkovastustajansa espanjalaisen L´Hospitalet Pionersin (21-14), sekä ranskalaisen La Courneuve Flashin (7-6).

Toisessa kolmen joukkueen lohkossa jatkoonpääsystä taistelevat saksalainen Schwäbisch Hall Unicorns, sekä italialainen Parma Panthers, jotka ovat molemmat nuijineet nurin espanjalaisen Badalona Dracssin selvin luvuin.

Kahden joukkueen lohkoissa tiukempaa on siinä toisessa, jossa kohtaavat tsekkiläinen Prague Panthers ja itävaltalainen Danube Dragons. Ensimmäisen kohtaamisen vei tsekkiläiset maali-iloittelun jälkeen lukemin 41-34. Se toinen meille suomalaisille tutumpi lohko pelataan sveitsiläisen Calanda Broncosin ja Helsinkiläisen Wolverinesin kesken. Taistelu jatkuu lauantaina Vantaalla sveitsiläisten johtaessa lukemin 49-6.

Tuoreessa EFL:n rankingissa kevään menestys on jo huomioitu mukaan. Aiemmin viidennellä sijalla ollut Broncos on noussut yhden sijan nyt neljänneksi. Sen sijaan pari viikkoa sitten kymmenenneksi rankattu Wolverines on tipahtanut sijalle 11. Listan kärjessä komeilee edelleen Wienna Vikings.

EFL-alkusarjan ottelu Helsinki Wolverines – Calanda Broncos pelataan lauantaina 5.5. klo 18.00 Vantaan ISS-Stadionilla. Tämän hetkinen ennuste lupaa joukkueille kylmää kyytiä ainakin säänhaltijan taholta.

 

Lähde: http://eurobowl.efaf.info/text.php3?Inhalt=tabellen&Liga=EFL&MenueID=122

 

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi