Leivoja ja Vilkko Butchersien valmentajiksi

kalle 1.5.2012 11:10 5 kommenttia

No eipä kauaa ehtinyt Kari Leivoja olemaan työttömänä. Butchersien nettisivujen mukaan hän on nimittäin tehnyt sopimuksen porvoolaisjoukkueen valmentamisesta. Leivojan mukana siirtyy myös Jan Vilkko, sekä ainakin neljä Wolverinesien pelaajaa.

Lue asiasta lisää Butchersien tiedotteesta.

Kommentoi

 • Pelaajatkin päästetään Leivojan matkaan? Vaikuttaa että Wolverinesin pakka menee pahasti sekaisin, ja Butchers kiittää.

 • Ei voi kun ihmetellä jenkkifutiksen sopimuskulttuuria. Ottamatta kantaa millainen kriisi on meneillään niin vaikuttaa siltä, että sopimuksilla ei ole mitään voimaa tässä lajissa. Tää wolvo-krisi on yksi hyvä esimerkki, mutta ihan samalla tavalla Butchersin rosteristakin on “kadonnut” vuodenvaihteessa sopimuspelaajiksi kriteeri-mielessä ilmoitettuja nimiä.

 • “Ratkaisu syntyi pelaajien painostuksesta seurajohtoa kohtaan. Syytä ei ole sen paremmin minulle kerrottu, mutta minulla on tietty käsitys asioista. On helpompaa vaihtaa valmentajaa kuin pelaajia.” Leivoja pohtii. “Kun pelaajat haluavat ottaa itselleen turhan paljon valtaa, niin on parempi lähteä pois. Päädyimme seurajohdon kanssa siihen, että sanon itseni irti. Halusin purkaessani kuitenkin pykälän, jonka mukaan saan pelaajille vapaan oikeuden siirtyä halutessaan muualle.”

  http://www.porvoonbutchers.com/index.php?option=com_content&view=article&id=298%3Aleivoja-ja-vilkko-butchersiin-sekae-11-uutta-pelaajasopimusta&catid=3%3Anews&Itemid=18&lang=fi

  Tuo Butchersin sivuilla oleva uutinen antaa ymmärtää että Karin “kultainen kädenpuristus” oli pelaajien sopimusten uudelleen kirjoitus? Rivien välistä voisi lukea että valmentajan soppari oli kallis…

 • Ja kun tässä on nyt jotain mitä en vaan ymmärrä. Ensin pelaajat savustavat Leippiksen pihalle ja sitten ne pelaajat seuraavat Leippistä Butchersiin. Tästä saa kasaan kunnon salaliittoteorian jota ruokkii vielä se, että tyylilleen uskollisena Wolerines vaikenee asiasta.

 • Siellä on ollut pelaajia jotka haluavat pelata Leivojan “alaisuudessa” ja pelaajia jotka eivät. Ilmeisesti “eivät” on enemmistönä ja osa muista lähtee Leivojan matkaan, ei kai siel muit salaliittoja.
  Ja ehkä se on parempi antaa halukkaiden lähteä, kuin jättää kahta leiriä joukkueen sisälle.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *