Bulldogs valmistautuu kauteen

Gridiron Staff 1.5.2012 18:51 Ei kommentteja

Sipoo Bulldogsin edustusjoukkueen tuleva ykkösdivisioonakausi lähestyy. Lue joukkueen tunnelmista kauden alla.

Valmistautuminen kauteen ei ole sujunut vastoinkäymisittä, sillä viime kauden pelaajista 11 kappaletta ei edusta Bulldogsia tulevana kesänä. Tilannetta on onnistuttu paikkaamaan tuomalla joukkueeseen lisää nuoria pelaajia sekä luonnollisesti hankkimalla kaksi amerikkalaisvahvistusta. Vahvistuksista pelinrakentaja Reed Gottula on jo saapunut maahan ja harjoittelee joukkueen mukana. Vahvana juoksujoukkueena aiemmin tunnettu Bulldogs tulee tulevana kautena panostamaan selvästi enemmän myös heittohyökkäykseen.

– Jokainen peli lähdetään voittamaan, niinkuin tähänkin asti. Mikäli rosteri pysyy terveenä ja kasassa, pystymme varmasti antamaan vastusta kokeneimmillekin ykkösen joukkueille, joukkueen valmentaja Mikko Ranta-aho kertoo.

Lue lisää joukkueen kotisivuilta!

Kommentoi